بنده فقط ابراز امیدواری کردم. همین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pb.GraphisT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قضاوت نکردم شما رو و در جایگاه قضاوت نیستیم.
کمی خنده داره! سیستم های 700-800 هزار تومنی هم به بهترین نحو جواب کار شما رو میده! برای این چنین کاربریی که با بودجه ی زیر 1 میلیون جواب میده و 12 میلیون پول قراره بابتش هزینه بشه، معلومه که باید تعجب کنیم! دست کم 10 میلیونش می تونه سرمایه گذاری بشه... یا مثلاً مبلغ کمی حتی برای امور خیریه هزینه بشه. البته بنده دخالت نمی کنم. یه وقت جسارت نباشه.
منظور من این هست که توصیه یا پیشنهاد می کنم پولتون رو هدر ندید برای چیزی که ازش استفاده ندارید. حداقل یک دلیل منطقی برای هزینه کردن 12 میلیون پول باشه! نه صرفاً گرفتن تصمیمات احساساتی...
البته بنده دیدم قبلاً شخصی صرفاً برای کاربری خانگی و فتوشاپ مبتدیانه که باز هم با زیر 1 میلیون قابل برآورده شدن بود، 15 میلیون برای سیستم هزینه کرد که موجب سرکوفت اطرافیانش شد...!! اما خب ایشون اینقدر پولدار بود که اگر پول در رودخانه هم می ریخت، عین خیالش نبود! چون در زمان خریدش یادمه بهم می گفت بهترین های موجود در بازار رو میخوام و مهم نیست قیمتش چقدر باشه! فقط بهترین و گرانترین ها باشه!!
البته یاد جمله ی زیبایی از چارلی چاپلین افتادم:
مردمی شهری که همه در آن می لنگند؛ به کسی که راست میرود، می خندند! (حکایت ماست.)

Bookmarks