با سلام و احترام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی ،
دوستان قصد تهیه یک سرور قوی برای رندر و کارهای اینترنتی دارم و میخوام 24 ساعت روشن باشه !
توصیه می کنید PC قوی ببندم یا یک سرور مثلا HP تهیه کنم ؟
یک دنیا ممنونم.
کاربر شهرسختافزار
با سلام و احترام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی ،
دوستان قصد تهیه یک سرور قوی برای رندر و کارهای اینترنتی دارم و میخوام 24 ساعت روشن باشه !
توصیه می کنید PC قوی ببندم یا یک سرور مثلا HP تهیه کنم ؟
یک دنیا ممنونم.
|
|
کاربر شهرسختافزار
بستگی به طرز استفاده شما وکارهای دیگه داره مطمعن هستید میخواید24ساعت روشن باشه باید دقیق بگین برای چه کارهای میخوایید چون کلا pcو سرور هر کدام استفاده های جداگانه ای دارند میزان بودجه شما چقدره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ariya2015 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mohammad-RI (30-05-18)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و احترام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vampair79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجه مهم نیست !
برای کارهای سنگین برنامه نویسی ، رندر فیلم و اینترنت 24 ساعت باید دسترسی داشته باشم.
ممنونم.
آخرین ویرایش توسط Ariya2015 در تاریخ 06-06-18 انجام شده است
پیشنهاد من خرید یک پردازنده و مادربرد از سری ترد ریپربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ariya2015 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU 1950 X
MAIN MSI X399 GAMING PRO CARBON AC
RAM 16*4 BUS 3000 CL 15
POWER Cooler Master V1000 80Plus Gold Power Supply
اگر رندر GPU BASE هم داری
MSI GTX 1080 Gaming X Twin Frozr VI OC 8GB GDDR5X
Ariya2015 (06-06-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks