سلام دوست گرامی

این سیستم که کلی از قطعات رو نداره...! بقیه رو خودتون دارید؟ مدلش هاش رو بفرمایید؟

اگر ندارید، چرا ننوشتید پس؟ کل بودجه تون چقدره برای خرید کیس؟

قطعاً کولر نیاز هست. اما کیس می تونید X1 گرین هم بخرید.

نیازی به پاور 850 وات نیست!
مدت زمان حدودی روشن موندن سیستم در طول شبانه روز چقدر خواهد بود؟
سلام از بندست آقا حسام عزیز...
از لطف سرکار و بقیه دوستان بی اندازه سپاسگزارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با خودم گفتم شاید لزومی نداشته باشه بقیه قطعات رو ذکر کنم و بی جهت متن رو طولانی کنم. به همین دلیل ننوشته بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اینم بقیه مشخصات سیستمم...

VGA : ASUS GTX 760 or 770
Monitor : VX238 H
O.D : Plextor
Mouse & Keyboard : TSCO or Logitech
Speaker : TSCO
SSD هم در نظر نگرفتم

برای کل سیستم حدود 5/500/000 در نظر گرفتم
و این رو هم اضافه کنم که تصمیم دارم فعلا کارت گرافیک رو نخرم و ببینم گرافیم GPU روی پردازنده برای کارم جواب میده یا نه اگر دیدم کارمو سخت میکنه اون وقت برم یه VGA GTX 760 یا 770 بگیرم ولی برای Power کارت گرافیک رو در نظر بگیرین .

مدل مادربورد و کارت گرافیک رو هم ASUS در نظر گرفتم بخاطر کیفیتش حالا اگر جناب عالی یا بقیه دوستان چیز مناسبتری رو در نظر دارین معرفی کنین ممنون میشم

حقیقتش این سیستم رو برای دفتر کار میخوام و ساعت روشن بودن سیستم هم بطور متوسط 10-12 ساعت میشه !

شما نوشتین قطعا به کولر نیاز هست ، علتش مدت زمان روشن بودن سیستمه یا... ؟؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدین و اینکه اگر نیازه Water cooler بگیرم یا... و چه مدلی با چه قیمتی ؟

باز هم از راهنمایی شما و باقی دوستان تشکر ویژه دارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید