با سلام و عرض ادب خدمت همهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو تا سوال از محضر دوستان و متخصصین عزیز دارم...

یکی اینکه برای سیستم پیشنهادی زیر آیا Cooler و کیس بزرگ و حرفه ای نیازه هست یا نه ؟؟؟

CPU : i7 4770k
M.B : Z87-A
HDD : Seagate Barracuda 1 TB
Power : Green GPP 850B-OC
RAM : Corsair Vengeance Pro 16 GB 2400 MHZ RED

و سوال دوم هم اینکه بین مادر بوردهای Z87 و Z97 کدومشون سرعت انتقال دیتای بیشتری دارن و آیا اصلا پیشنهاد میکنین بجای Z87 برم Z97 بخرم یا همون Z87 خوبه ؟؟

نرم افزارهایی که استفاده میکنم 3DMax-Vray { در زمینه طراحی ساختمان و نه انیمیشن سازی} و همچنین نرم افزار های Photoshop و CorelDraw هست.

و تاکید کنم که قصد اورکلاک کردن هم ندارم... در رندر هایی که میگیرم مدت زمان رندر اونقدر برام مهم نیست که بخوام اورکلاک کنم. سیستمم رو هم برای گیمینگ نمیخوام
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

حالا با توجه به کاربرد من آیا به Cooler و کیس بزرگی مثل X4 یا X7 ( که کولینگ نسبتا خوبی داره ) نیازهست ؟
یا بدون کولر و با یه کیس Magnum هم کارم راه میوفته ؟؟ چون نمیخوام زیاد هزینه کنم

بی اندازه سپاااااس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید