نیاز به تعویض پردازنده نیست . این پردازنده هنوز هم عملکرد مطلوبی داره .
کاربر شهرسختافزار
دوستان با توجه مشاوره دوستان گرامی و محدویت بودجه و با توجه به قطعات فعلی و قطعات جدید من راهنمایی کنید که کدام مسیر را انتخاب کنم.
- قطعات فعلی :
مادربورد : ASUS P8H67
سی پی یو : Intel CoreI7 2600
- قطعات که قصد خرید دارم :
کارت گرافیک : Gigabyte R9 390X OC G1 Gaming WF 3X 8GB
رم : GSkill Ripjaws 4GB DDR3 1600MHz CL9 (چهار عدد)
مانیتور : Samsung 2K Ultra Wide LS29E790CNS Curved
حالا سئوال :
به نظر شما من از خیر مانیتور بگذرم و با پولش برم به فکر جمع کردن قطعات با سوکت Z170 باشم؟
یا با همین قطعات فعلی و قطعات جدید که قصد خرید دارم می توانم بازی های امروزی و آینده با کیفیت Ultra بازی کنم؟
راهکار یا پیشنهادی دارید که هم مانیتور جدیده داشته باشم هم بازی ها با کیفیت عالی اجرا کنم ، سخت منتظرم ( معجزه کنید) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
kazaroonishahrsakhtafzar (21-11-15)
کاربر شهرسختافزار
پس با قطعاتی که گفتم می شود بازی ها با نهایت کیفیت بازی کرد؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی به جای رمی که گفتید می شود دوتا بسته زیر بردارم که شود چهارتا (چون CL کمتری دارد.) تداخل ندارند دوتا بسته با هم؟
GSkill Ripjaws X 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
بازم ممنون آقا امید
میتونید بردارید و مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kazaroonishahrsakhtafzar (21-11-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks