کارتی که من میخوام بگیرم یعنی canopus nx که hd رو ساپورت میکنه تا 10 لایه افکت رو real time به ما نشون میده . این مزیت یه باکس تدوین هست نسبت به سیستمی که این کارت رو نداشته باشه . خوب این کارت با پریمیر و نرم افزار ادیوس که مال خود کارت هست سازگاری داره و همچنین با افتر افکت .... که بیشتر کار من افکت گذاری و تدوین و رندر نهایی هست . با سئوال هست بگو تا بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که خودتون بهتر از من میدونید اون افکتهای ورودی مال بهینه شدن کیفیت کپچر هستش

پریمیر که میدونم ماژول cuda داره به عبارتی اگر اون رو اکتیو کنید و یک کارت گرافیک خوب داشته باشید برای مثال پست قبلم ، اون زمان 60 دقیقه به حداقل 30 دقیقه تقلیل پیدا میکنه ( البته با یه 260 به بالا زیر 15 دقیقه باید باشه )

یعنی عملا cpu بی کار میشه و تمام پروسس توسط gpu انجام میشه

در این حالت برای شما تفاوت چندانی نداره که پردازندتون i7 با 4 هسته باشه یا یک پردازنده 2 هسته‌ای معمولی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (ممکنه زمان رندر 30 دقیقه‌ای با پردازنده خوب 3 تا 6 دقیقه تفاوت کنه )

اگر مایل باشید یک تکه کوچیک آماده کنید تا روی چند تا سیستم بنچمارک بگیریم و ببینیم با چه کانفیگی بهترین ریزالت به دست میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید