هپلی جان میدونی که من تا لازم نباشه زورم میاد هر کسی حتی یک ریال بیشتر خرج کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم هم زیاد وارد نیستم ولی یکم که میدونم قضیه اینجوریه که ما ۲ مدل افکت میتونیم داشته باشیم off line و on line اولی که بایست فیلم یا فیلمها اول کپچر بشن بعد بیان تو یکسری برنامههای بخصوص فیلتر یا افکت لازم تائین بشه و بعد توسط سیستم رندر بشن
که در این حالت کاملا حق با شماست ، من هم اول یه کارت 9600 برای این سیستم در نظر گرفته بودم ولی بعد دیدم که این دوستان به صورت online افکت میزنند یعنی در همان زمانی که فیلم داره از ۲ یا چند کانال وارد میشه افکت یا میکس هم انجام میشه و نتیجه روی هارد سیو میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی این سیستم به جای یه صفحه میکس چند میلیونی کار خواهد کرد
البته این بسته به نوع کارکرد و برنامههای دوستمون داره ولی سرعت کار در سیستم آنلاین اصلا قابل مقایسه با آفلاین نیست
این کارت گرافیکی هیولا با اون رم 1792 مگش ظاهرا انگ این کاره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون حتی 4890 هم نتونسته بود این بنده خدا رو راضی کنه

Bookmarks