htondkar (08-12-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من میخوام یه سیستم جمع کنم که بتونم باهاش کارهای تدوین برنامه های تلویزونی رو انجام بدهم
لیست زیر به من پیشنهاد شده . اساتید خواهش میکنم نظرات خودشون رو بدهند . با تشکر .
main bord : p5q3 delux
ram : corses 4 gig
h.d.d : 1 t samsung
cpu : 9550 q
vga : 4870 ati
power : 330
در ضمن کارت تدوین من canopos nx هست که hd را ساپورت میکنه
htondkar (08-12-09)
|
|
سلام . بودجه رو بفرمایید تا بتونن راهنمایتون کنن
کاربر شهرسختافزار
بودجه برای کیس خالی بدون مانیتور و کارت تدوین 1،100،000 تومان هست
بودجتون خوبه ولی انتخاب خوبی نکردیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kapitan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتره بجای سوکت 775 که عمرش لب بومه سراغ 1366 یا 1156 برید
به هارد دیسک هم حتما بایستی توجه مخصوص داشته باشید
بهترین کانفیگی که تست کردم و جواب خیلی عالی داده به این صورت بوده
i7 860 ~330
asrock p55 pro ~160
msi gtx 260 lightening ~270
adata gaming ddr3 2*2 ~125
case ~50
power 450 acbel ~60
seagate baracuda 7200.12 *4 ~200
این حدود 1200 دراومد ولی دوستی که برای کاری شبیه شما میخواست ازش کاملا راضیه
یک هارد برای سیستم عامل نصب شد و ۳ هارد دیگه به صورت رید 0 برای همون کارهای تدوینی که شما بهتر از من میدونید استفاده میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این کانفیگ بعد از کلی تغییرات در گرافیک کارت و افزایش هاردها بدست اومد ، امیدوارم به درد شما بخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kakihot (09-12-09), kapitan (08-12-09), soroush_es (08-12-09)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر . با توجه به اینکه من در مسائل سخت افزاری آماتور هستم . منظورتون از سوکت 775 ، مادربرد بود ؟ یا قطعه دیگه ؟ کارت تدوین دوستتون که این سیستم رو نصب کرده چیه؟؟
ببینید دوست عزیز سوکت به اون قسمتی میگن که پردازنده روش نصب میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kapitan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوکت 775 که q9550 پیشنهادی شما روش میشینه طراحیش مال 5 سال پیشه که دیگه پردازندهای براش تولید نخواهد شد
به عبارت ساده شما امکان ارتقاع این سیستمی که الان میخرید رو نخواهید داشت
از طرف دیگه به طور معمول سرعت و قدرت پردازندههائی که از این سوکت استفاده میکنند از پردازندههای جدید کمتره
برای مثال پردازنده i7 860 بیش از 30 ٪ قویتر از q9550 هستش و در آینده هم پردازندههای جدیدتر و قویتری میاد که روی همین مادربرد قابل نصب هستند و نیاز به تعویض مادربرد و قطعات دیگه نیست
در مورد کارت تدوین باید سئوال کنم ، اگر سئوال فنی بخصوصی هم دارید میتونید بفرمائید تا اون رو هم بپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hapalii (08-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
پس یعنی در وهله اول مادربرد p5q3 deluxرو تائید نمیکنید ؟؟؟ من سرچی که داشتم ظاهرا این مادربرد از تیرماه وارد بازار شده (دقیقا نمیدونم )
من هم پیشنهاد میکنم core i7 860 ببندی و خیلی بهتر از core i5 750 هست.
اصلا q9550 پیش این 2 تا ضعیف تر هست.
محتسب، مستی به ره دید و گریبانش گرفت
مست گفت ای دوست، این پیراهن است، افسار نیست.... دانلود از گروه همای و مستان
کاربر شهرسختافزار
یه سئوال من داشتم برای کار تدوین آیا بستن کارت به این گرونی لازمه مگه کار اصلی رو کارت اصلی نمی کنه و این که اصلا کار تدوین نیاز به پردازش گرافیکی بالا داره که براش کارت گرافیکی بالاتر هم لازم باشه من چون خودم اصلا کار تدوین نکردم برای جای سئوال داشت چون با ذهنیتی که من از این کار دارم نباید نیاز به کارت گرافیک قوی باشه و فکر می کردم کار اصلی بیشتر بر روی حجم بیشتر داده هاست که خوب برای اون هم cpu و رم بالا و و بستن هارد بصورت رید می تونه کمک کنه
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 09-12-09 انجام شده است
هپلی جان میدونی که من تا لازم نباشه زورم میاد هر کسی حتی یک ریال بیشتر خرج کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم هم زیاد وارد نیستم ولی یکم که میدونم قضیه اینجوریه که ما ۲ مدل افکت میتونیم داشته باشیم off line و on line اولی که بایست فیلم یا فیلمها اول کپچر بشن بعد بیان تو یکسری برنامههای بخصوص فیلتر یا افکت لازم تائین بشه و بعد توسط سیستم رندر بشن
که در این حالت کاملا حق با شماست ، من هم اول یه کارت 9600 برای این سیستم در نظر گرفته بودم ولی بعد دیدم که این دوستان به صورت online افکت میزنند یعنی در همان زمانی که فیلم داره از ۲ یا چند کانال وارد میشه افکت یا میکس هم انجام میشه و نتیجه روی هارد سیو میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی این سیستم به جای یه صفحه میکس چند میلیونی کار خواهد کرد
البته این بسته به نوع کارکرد و برنامههای دوستمون داره ولی سرعت کار در سیستم آنلاین اصلا قابل مقایسه با آفلاین نیست
این کارت گرافیکی هیولا با اون رم 1792 مگش ظاهرا انگ این کاره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون حتی 4890 هم نتونسته بود این بنده خدا رو راضی کنه
hapalii (09-12-09), soroush_es (09-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks