برای کیس این مدل از گرین رو پیشنهاد میکنم .
Green X9_Predator Case
----------------
در مورد SSD نظرم روی این درایو هست
Plextor M5 Pro Xtreme 128GB SATA3
-----------
در مورد ارتقا هم بستگی به بودجتون دارد .
دوستان با عرض سلام و خسته نباشید . من یک مادربرد m s i _ z87 m power دارم با cpu :4790K و 16 گیگ رم ژل - و ۲ عدد کارت گرافیک gtx 670 msi و پاور 700 وات گرین . هنوز SSD نگرفتم ولی هارد ۲ ترابایت ۳ عدد وسترن اینترپرایز دارم . اساتید فن لطف کنند بابت بستن این سیستم نظر بدند . چون قطعاتم آکبنده و باز نشده . آیا نیازه مادربرد رو عوض کنم و جدیدترش کنم . ایا این ۲ تا کارت گرافیک خوبه که SLI بشه و آیا برای گیم نیازه این کار . اس اس دی چی بگیرم با بالاترین سرعت میخوام باشه . برای کیس خوب دوستان چه نظری دارند و که امکاناتش فول باشه و مقرون به صرفه
اگر . بخوام کلا مادربرد و سی پی یو و رم رو عوض کنم و بیام روی سوکت ۲۰۱۱ دوستان نظرشون چیه ؟ و چقدر فکر میکنید اختلاف هزینه داشته باشه ؟
متشکرم . منتظر راهنمایی دوستان هستم
|
برای کیس این مدل از گرین رو پیشنهاد میکنم .
Green X9_Predator Case
----------------
در مورد SSD نظرم روی این درایو هست
Plextor M5 Pro Xtreme 128GB SATA3
-----------
در مورد ارتقا هم بستگی به بودجتون دارد .
alksdj (04-11-14), mahdinik11 (04-11-14), SOHR@B (05-11-14)
دوست عزیز یک دنیا تشکر بابت راهنمایی شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی چند نکته : اولا بودجه رو لطفا لحاظ نکنید . منطقی هست این کار یا نه . و ایا تفاوتش خیلی چشمگیر هستش که بخوام برم کلا رو سوکت ۲۰۱۱ یا نه . چقدر فرقش هست
راستی قیمته این کیس چنده حدودا ؟؟؟؟
به جز پردازنده و پاورتون، بقیه رو بفروشید. اگر محدودیت بودجه ی زیادی دارین، رم رو نگه دارید.
کارت هم یک 970 بخرید.
حرفه ای ترین گیمرها هم به نظرم نیازی ندارن که به سمت سوکت 2011 برن. بخصوص اگر محدودیت بودجه داشته باشن! شما هم که سقف بودجه تون رو ننوشتید.
mahdinik11 (04-11-14)
حسام جان ممنون بابت نظرتون . ولی به چه علته فنی این حرف رومیزنید . ممکنه بیشتر توضیح بدید . بعد یک نکته خوب اگر برم روی سوکت ۲۰۱۱ دیگه رم هم که به دردم نمیخوره . باید DDR4 بگیرم درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا شما میفرمایید بفروشم . پیشنهادتون چیه در قبال این مادربرد . چی بگیرم به جاش منظورم چه مدل از MSI هستش فقط . چون من بقیه رو به هیچ عنوان قبول ندارم ؟ اگر کامل توضیح بدید ممنونتون میشم
آخرین ویرایش توسط mahdinik11 در تاریخ 04-11-14 انجام شده است
به نظرم مادربرد رو از سری Z97 بگیرید و مادربردتون رو بفروشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdinik11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد پیشنهادی من GA-Z97X-Gaming 5
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-Z97X-Gaming 5 (rev. 1.0)
----------
در مورد گرافیک هم این رو بهتون پیشنهاد میکنم GIGABYTE 970 GTX GAMING 1
GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 900 Series - GV-N970G1 GAMING-4GD (rev. 1.0/1.1)
mahdinik11 (04-11-14)
|
mahdinik11 (04-11-14)
راستی دوست عزیز من یک دونه مادربرد z97 gaming 3 دارم . ولی امکانتتش با این z87 mpower قابل مقایسه نیست . سوکت z97 با z87 مگر چقدر فرق داره به لحاظه فنی
این لوازم رو اگر بخوام بفروشم شما میتونید به من قیمت بدید
بنده کلی گفتم. امکانات یک مادربرد، جزئیات اون مادربرد به حساب میاد و اگر جزئیات براتون مهمه که حرفی باقی نمی مونه اصلاً.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdinik11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mahdinik11 (04-11-14)
آقا تو رو خدا یکی به من کمک کنه . من که گیج شدم و موندم چیکار کنم . و چه تصمیمی بگیرم . شما یعنی میفرمایید . من پردازندم رو با همین z97 gaminig 3 ببندم بهتره تا با این z87 mpower ؟
چون هر دو تا مین رو دارم . ولی از نظر من امکاناتشون قابل مقایسه نیست . تفاوت چیپ ۸۷ با ۹۷ چقدره مگه . که من امکانات mpower رو نادیده بگیرم
آخرین ویرایش توسط mahdinik11 در تاریخ 04-11-14 انجام شده است
M3RS4D 50062 (04-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks