این که خطای درایور nvidia هست نه آنبرد .
سلام اساتید محترمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 روز سیستم زیر رو برای کار با فتوشاپ (طراحی بنر حداقل 5*3 متر) اسمبل کردم
CPU: Core i5 4460
Mainboard: ASUS H97 Plus
RAM: 4 GB Corsair 1600 Hz
Hard: WD Blue 1TB
Power: Green 650w
متأسفانه فکر می کردم فتوشاپ با گرافیک Onboard راحت کار میکنه ولی اینطور نبود، هنگام طراحی بنر این اروررو میده ...
حالا مشکل از همون گرافیکه ؟
|
این تصویرو از وب کپی کردم الان به اون سیستم دسترسی ندارم
شما ابتدا درایور جدید رو از سایت سازنده مادربردتون بگیرید و قبلش درایور قبلی رو انیستال کنید .. fixit زیر هم انجام بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moharam1370 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...covered-52155/
تاج (26-05-15)
در کل برای این کار کاش یک گرافیک مجزا تهیه میکردید مثل zotac 750 tiبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مطمئن بشم با کارت گرافیک حل میشه ، تا 260 تومن یه کارت 1 گیگ 128 بیتی میگیرم .
|
شما ابتدا درایو قدیمی رو انیستال و درایور جدید رو نصب کنید . اون fix it رو اجرا کنید اگر جواب نگرفتی باید حداقل gigabyte 740gt بگیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moharam1370 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
moharam1370 (26-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks