به نظر من پردازنده corei7 4790k کاملا پاسخگو نیاز شماهست .با این بودجه به مراتب با انتخاب 1150 میتونید قطعات دیگر را بهتر تهیه کنید . با 2011-3 بیشتر بودجه صرف خرید cpu+main+ram میشه .
دوستان سلام.کاربری من از سیستم به ترتیب اولویت گیم و مولتی مدیا و میکس و مسترینگ صدا(در حد مبتدی) هستش.برای حدود تاریخ 20 شهریور امسال قصد بستن یک کیس در حدود 7 میلیون رو دارم.بزرگترین شک من تهیه سیستمی بر پایه پردازنده LGA 2011 یا LGA 1150 هستش.عده ای از اساتید میگن با توجه به اینک تا این تاریخ قطعا هنوز پردازنده های اسکای لیک نیومده و با توجه به اینکه در اون تاریخ پردازنده های 1150 دارن نفسهای آخرشونو میکشن و با توجه به نیاز قدرت پردازشی بیشتر برای کار میکس و مسترینگ آهنگ توسط پردازنده تهیه سیستمی با پردازنده LGA 2011 به صرفه است.اما عده ای از اساتید هم سیستم بر پایه پردازنده 2011 خصوصا برای گیم و مولتی مدیا رو خرج اضافه میدونند.حالا غیر از اینکه دوستان در اینباره نظرشونو بگن میخواهم بدونم اگر در اون تاریخ سیستمی بر پایه پردازنده 1150 و سوکت Z97 بگیرم آیا درسته که چون در مدت کوتاهی پردازنده های اسکای لیک و سوکت 1151 میان ضرر بزرگی میکنم؟(از نظر هم تکنولوژی و هم مادی).ما هم بد موقعی مجبور به بستن سیستم میشیم.هنوز پردازنده جدید نیومده و پردازنده فعلی هم قراره از رده خارج بشه.(دقیقا لب مرز تغییر و تحولات سیستم میبندیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )و متاسفانه تا ماههای بعد هم صبر نمیشه کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
به نظر من پردازنده corei7 4790k کاملا پاسخگو نیاز شماهست .با این بودجه به مراتب با انتخاب 1150 میتونید قطعات دیگر را بهتر تهیه کنید . با 2011-3 بیشتر بودجه صرف خرید cpu+main+ram میشه .
david-ebi (25-05-15)
آیا با انتخاب سوکت 1150 و سپس آمدن سوکت 1151 (تا حداکثر 3 ماه پس از تاریخ خرید من)کار بیهوده ای انجام نداده ام؟با اینکار باعث میشه باز تکنولوژی روز رو نداشته باشم و برای ارتقا به تکنولوژی روز باز باید هزینه دیگری بکنم.و آیا سوکت 2011 جای پیشرفت بیشتری ندارد؟
بعید میدونم سوکت 2011-3 سوکت ادامه داری باشه . دقیقا همون سرنوشت سوکت 2011 میشه . این نظر منه . به نظر من فوقش با تعویض cpu میتونید از سری برادول تهیه کنید . باز میل خودتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با خرید 1150 میتونید بودجتون را صرف قطعات دیگه مثل گرافیک یا ssd pcie کنید .
AMD>NVIDIA (26-05-15), david-ebi (25-05-15)
اصلا از سری برادول خوشم نمیاد.اما اسکای لیک چیز دیگه ای هست که بابت ارتقاء سیستمم به اسکای لیک باید مادربرد و سی پی یو رو با هم عوض کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .درباره نسل جدید سوکت 2011 آیا خبری درز کرده یا مشخص شده که نسل جدیدش کی قراره بیاد؟منظورم نسلی که مجبور به ارتقا و تعویض مادبرد x99 بشویم.
من چیزی نشنیدم . کلا فعلا برادول و اسکای لیک مشخص شدند . برای جدیدتر هم حداقل باید تا 2017 صبر کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (25-05-15)
|
آیا واقعا برای کارهایی مثل میکس و مونتاژ سی پی یو 5820k از 4790k قویتره و قدرت پردازشی بیشتری داره؟
تا حدی . ولی اینکه در عمل چقدر محسوس باشه و ارزش هزینه بیشتر رو داشته باشه . به نظرم این تفاوت از 5930k به بالا قابل لمس باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>NVIDIA (26-05-15), david-ebi (25-05-15), Mahdi_ys (25-05-15)
والله تقریبا نمیشه گفت دوستان و فقط باید گفت:امید خانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میشه مزیتها و برتریهای سوکت 1151 رو نسبت به 3-2011 بفرمایید؟متشکرم.
منظورت 1150 هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1150 برتری بازدهی نداره ولی نسبت به هزینه ای که براش انجام میدید p/p بهتری دارد . 2011-3 مزیت های خودش رو دارد . پشتیبانی از ddr4 و کواد چنل رم .
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i...-Core-i7-4790K
http://www.kitguru.net/components/cp...-cpu-review/6/
AMD>NVIDIA (26-05-15), david-ebi (26-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks