سلام
من برنامه نویس هستم و کار های گرافیکی و همچنین بازی های سنگین از نظر گرافیک انجام می دهم
فقط می خواهم به هیچ وجه هنگ نکنه
چون کلافه شدم
ممنون می شم من را راهنمایی کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
من برنامه نویس هستم و کار های گرافیکی و همچنین بازی های سنگین از نظر گرافیک انجام می دهم
فقط می خواهم به هیچ وجه هنگ نکنه
چون کلافه شدم
ممنون می شم من را راهنمایی کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اگه براتون مقدوره 1 یا 2 ماه صبر کنید تا همبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط r3z4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مین بوردهای جدید و رفع اشکال شده سندی بریج وارد بازار بشن و هم
قیمتشون متعادل بشه.
در غیر اینصورت باید از پلتفرم 1366 سیستم تهیه کنید
نظر خودتونه
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مین بورد های جدید قبل از عید وارد بازار ایران می شن ؟
پلتفرم 1366 با پلتفرم سندی بریج چه فرقی می کنه ؟
کاربر شهرسختافزار
احتمالا بره برای بعد عیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط r3z4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویژگی های پلتفرم سندی بریج رو می تونید در این تاپیک مشاهده کنید
سندی بریج نسخه ارتقا یافته پلتفرم 1156 هست
در این پلتفرم به جای افزایش تعداد هسته ها کارایی به ازای هر هسته بهبود
داده شده که در نهایت باعث شده که تا حدی از 1366 پیشی بگیره.
همچنین عملکرد بهتر کارت گرافیک مجتمع و قرار گرفتن اون به همراه CPU در روی یک Die
عملکرد بهتر مموری کنترلر با وجود Dual Channel بودن و نزدیک به پلتفرم 1366
اورکلاک پذیری خوب در سری K سندی بریج
nothing is as it seems
Computex (20-02-11), mehrdad_ab (20-02-11), nima_hl (19-02-11), r3z4 (20-02-11), saeid pc (18-02-11)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط r3z4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرامی قضیه هنگ کردن با قطعات فعلی و بودجه مناسبی که شما برای این منظور اختصاص فرمودید بسیار بعید اتفاق بیافتد
سیستمی که برای گیمینگ حرفه ای انتخاب قطعات شود معمولا به راحتی کاربردهائی مانند برنامه نویسی و طراحی های گرافیکی (2D) را پوشش میدهد پس با اجازه شما کاربری را به سمت سیستم گیمینگ پیش میبریم
در حال حاضر یکی از بهترین پلتفرمهای موجود برای شما 1155 میباشد که متاسفانه به دلیل مشکلی که برای مادربردهای این پلتفرم پیش آمده کاربران را برای تهیه مردد مینماید
قضیه این مشکل این است که اگر شما به سوکت sata2 این مادربردها دستگاهی مانند هارد یا dvd متصل نمائید امکان از دست دادن اطلاعات و از کار افتادن اون سوکت وجود دارد
راه کار منطقی این است که در این شرایط منتظر بمانیم تا مادربردهای جدید به بازار عرضه بشن ولی اگر شما در تهیه سیستم تعجیل دارید 2 راه کار وجود دارد
ابتدا (همانگونه که محمد گرامی هم فرمودند ) تهیه پلتفرم 1366 و یا خرید پلتفرم 1155 و استفاده ننمودن از سوکت sata2 ( با توجه به مکاتباتی که با دوستان متخصص داشتم بنظر می آید در این حالت برای استفاده دراز مدت هم هیچ مشکلی برای سیستم یا اطلاعات شما بروز نمیکند )
اگر شما تمایل به استفاده از 1155 را داشتید پیشنهاد میکنم از مادربردی استفاده کنید که دارای بیش از 2 پورت sata3 باشد تا در آینده به مشکلی برخورد نکنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال تصمیم با شماست هر دو پلتفرم میتونند انتخاب خوبی برای شما باشند ولی 1155 بدون توجه به مشکل ذکر شده بنظرم گزینه مناسبتریه
کاربر شهرسختافزار
در مورد بقیه قطعات
مثل هارد ، رم ، cpu ، کارت گرافیک ,...
چه چیزی را پیشنهاد می کنید ؟
|
|
شما تا چهارچوب و پایه سیستم را مشخص نفرمائید نمیشه سایر قطعات را معرفی کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط r3z4 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول بفرمائید تصمیم شما برای پلتفرم چیه تا مطابق با تصمیم شما سایر قطعات هم پیشنهاد گردند
کاربر شهرسختافزار
خبری از پلتفرم سندی بریج نشد ؟
بعد از تعطیلات وارد میشن
r3z4 (16-03-11)
کاربر شهرسختافزار
من پلتفرم سندی بریج را انتخاب کردم برای سایر قطعات
رم ، هارد ، cpu ، کارت گرافیک و... چه چیزی پیشنهاد می کنید ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks