پاسخ: مشاوره برای ارتقای سیستم و کوچ از 1156 به 1155 و سندی بریچ
سلام دوستان.من میخوام اگه پولام از دست نره بخرم ولی یک مدت شده که قیمت هارد کاذب رفته بالا یعنی قبلا هارد 1T USB3 رو میتونستم مثلا 150 بخرم ولی الان 500GB شده این قیمت.دلیلشم نمیدونم.
حالا میخوام بدونم این افزایش کاذب روی همین فقط هارده یا همه قطعاته؟؟
حالا اوضاع بازار چه جوره؟قیمتا چه جوری شدند؟
قیمت اینایی که میگم الان چند شده:
هارد 2ترا سرعت بالا
سی پی یوی 2310 core I5
پاور خوب در رنج قیمت 100 هزار.یه مدل بگین قیمتشم بگین
مین برد ایسوز P8P67 LE که قیمتش 170 بوده میخوام بدونم حالا چند شده.
یکی زحمتش رو بکشه یک دنیا ممنون میشم...
فقط قیمت هارد رفته بالا اونم بعلت سیل تایلند هست که قسمتی از کارخانه ها و دستگاه ها رو ازبین برده و مخصوصا به وسترن آسیب زیادی وارد کرده.بقیه ی قطعات مثل قدیم با دلار قیمتاشون جابه جا میشه.
و حالا حالا هم قیمت هارد همینجوریه حتی بدتر چون چند ماه طول میکشه تا تولید هارد مثل سابق بشه.
هارد رو فقط وقتی می خوای بخری بهت قیمت می دن و حتی ساعتی قیمتش تغییر می کنه و سخت هم گیر میاد مخصوصا WD Caviar Black 2TB
نقل قول:
فقط قیمت هارد رفته بالا اونم بعلت سیل تایلند هست که قسمتی از کارخانه ها و دستگاه ها رو ازبین برده و مخصوصا به وسترن آسیب زیادی وارد کرده.بقیه ی قطعات مثل قدیم با دلار قیمتاشون جابه جا میشه.
و حالا حالا هم قیمت هارد همینجوریه حتی بدتر چون چند ماه طول میکشه تا تولید هارد مثل سابق بشه.
هارد رو فقط وقتی می خوای بخری بهت قیمت می دن و حتی ساعتی قیمتش تغییر می کنه و سخت هم گیر میاد مخصوصا WD Caviar Black 2TB
سلام رفیق ممنون از پاسخت..
مطمعنی این امر تو بقیه قطعات تاثیری نداشته آخه یکی از دوستان گفت قیمت همه قطعات افزایش پیدا کرده.مثلا رو فلان قطعه حداقل 10 هزار تومنی افزایش پیدا کرده...
درسته؟
هارد رو هم بیخیال چون نمیخوام بخرم ولی اوضا واقعا به هم ریخته
والا من که تو این چن روز هر چی قطعه گرفتم قیمتا تغییر خاصی نکرده بود.
نقل قول:
والا من که تو این چن روز هر چی قطعه گرفتم قیمتا تغییر خاصی نکرده بود.
داداش ممنونم از پاسخت.
یه زحمتی اگه برات داشته باشم انجام میدی؟
این قطعاتی که گفتم رو هر جا میری قطعه بخری یه سوال در مورو قیمت الانشون بزنی.جان من اگه میتونی انجام بده باشه؟
اینم قطعاتی که میخوام.
مین برد های : p7h55 usb/3(مین برد الانمه) - P8P67 LE و ASRock _ Products _ P67 Pro3 و TP67XE __ Motherboard __ BIOSTAR و یک مین برد گیگا که اوایل داشتم همونی که گفتم سوخته و فرستادم گارانتی خیلی شده رسیده و دستمه و یه 15 تومنی هم خرج برداشته مدلش یادم نیست ولی بگو مین گیگا با ساپورت باس رم 1066 دی دی آر تری
سی پی یو های : G6950 و 2100 و 2310
رم : هر مدلی که خوبه ولی چهار گیگ و دو گیگ با باس بالا
یک پاور خوب در رنج 100 مدلش رو بگو و قیمت اصلیش رو بگیر