ممنون داداش.نقل قول:
اگه به درصد بگیم که مجتمع 3000 چه قدر از 8600 قوی تره چه قدر درصد شایستشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2500k چنده و 2500 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
ممنون داداش.نقل قول:
اگه به درصد بگیم که مجتمع 3000 چه قدر از 8600 قوی تره چه قدر درصد شایستشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2500k چنده و 2500 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
والا قدرتمند تر بودن که 8600 قویتر از 3000 هست.
به ترتیب حدودا 275 و 265
خوب دوست من بالاخره نفهیمدم کدوم سرتره؟آخه وقتی تونستند باهاش فیفا دوازده بازی کنند و با 8600 احتمالا ریپ بزنه حالا کجای این 8600 قوی تره؟؟؟؟نقل قول:
خوب با توجه به اینکه از گرافیک مجتمع بخوایم استفاده کنیم یا نکنیم به نظرت در دو حالت کلی کدوم بهتره هم برا قدرت و هم برا به صرفه بودن...
الف :) خرید یک مین h67 و سی پی یو 2500k و فروش ناچیز گرافیک و ....؟
ب :) خرید یک مین p67 و سی پی یو 2300 و استفاده از 8600 که خیلی هم میخوامش ولی تو قدرتش نسبت به 3000 دودلم..
تفاوت سرعت پردازشی 2300 با 2500 و بالاتر محسوسه؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما به پسوند کارت گرافیکتون هم دقت کنید : nvidia 8600 GTS یا GT یا GS ؟؟؟
اگه مدل GT یا GS هست از نظر کارایی خیلی نزدیک به HD 3000 هست ( البته بازهم اندکی قوی تره )
اگه مدل GTS رو دارین به هیچ عنوان سمت HD3000 نرین چون به مراتب قوی تر از گرافیک مجتمع هست.
اون دوست شما هم که FIFA 12 رو راحت بازی کرده باید دید رو چه تنظیمات و رزولوشنی بازی رو ست کرده ،
1 نکته دیگه هم اینکه روون اجرا شدن 1 بازی تا حد زیادی به دقت بصری شخص هم بستگی داره مثلا 1 نفر بازی رو
روی 25 فریم بازی می کنه و کاملا راضی هست ، 1 نفر دیگه به دلیل دقت و حساسیت بالاتر ، بازی رو روی 40 فریم بازی می کنه و
ممکنه هنوز هم اونطور که می خواد از بازی لذت نبره. پس حرف اشخاص ملاک دقیقی نمی تونه باشه و در این میان بنچمارک ها بهترین ملاک هستند.
در کل 60 فریم در ثانیه جدای از دقت بصری یک فرد ایده آل ترین میزان فریم برای روان اجرا شدن یک بازی هست.
در مورد تفاوت سرعت پردازشی 2300 و 2500 در اکثر برنامه ها و بازی ها تفاوت بسیار ناچیز هست که اون هم بر میگرده به سرعت کلاک بالاتر 2500
با توجه اینکه ضریب هر 2 پردازنده هم بسته هست هیچ برتری خاصی نسبت به یکدیگر ندارند.
نقل قول:
مال من همونطور که گفتم gt هست.این قدرت بیشترش منظورت در چه حالتیه؟مثلا گرافیک مستقله دیگه...
اینا رو قبول دارم ولی ریپ بزنه یا روون اجرا کنه دیگه خیلی تابلویه و این بحثی که تو میکنی تخصصیه و اون ملاک ما نیست...
در مورد سی پی یو ها هم ممنون ولی این بسته بودن و یا باز بودن مزیتش چیه؟اصلا جز اورکلاک 2500k به چه دردی میخوره؟
نظرت رو نگفتی الف عقلانی تره یا ب؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
باز بودن ضریب پردازنده خصوصا در پردازنده های سندی بریج به معنای امکان اورکلاک بیشتر هست.
مثلا شما با یک کولر 40 50 تومنی می تونید یک 2500k را تا حدود 4400 4500 مگاهرتز اورکلاک کنید.
اما یک پردازنده ضریب بسته مثل 2300 یا 2400 حداکثر 200 مگاهرتز نسبت به سرعت کلاک اولیه قابلیت اورکلاک داره .
کارت گرافیک قبلیه بنده Geforce 8600GTS بود و واقعا از اون راضی بودم اما کارت شما اندکی از این مدل ضعیف تر هست
ولی بازهم پیشنهاد میکنم این کارت رو نگه دارید.
در آخر به نظرم گزینه ب عقلانی تره البته یک پردازنده ضریب بسته مثل 2300 + مین P67 انتخاب معقولی نیست ( چون چیپست p67 بیشتر برای
اورکلاک پردازنده و استفاده از 2 کارت گرافیک در نظر گرفته شده ) مگر اینکه بخواید در آینده پردازنده رو ارتقا بدید .
نقل قول:
ممنون داداش از توجهت...
در مورد سی پی یو من زیاد اهل اورکلاک و کارای خیلی خیلی سنگین نیستم همین 2300 از سرمم زیاده، گرافیکم همین مال خودم تا مدتی کارم رو راه می اندازه.
این باز بودن 2500کا هم بعیده به کارم بیاد.
من بیشتر میخوام به صرفه تر شه برام...
هر جور فکر میکنم میبینم که یک مین p67 با یک 2300 برام بهتره و ارزون تر شاید دربیاد
باز از اون ور فکر میکنم که مجتمع کارم رو راه می اندازه و میتونم 2500کا هم تهیه کنم...
بازم فکر کنم p67 بهتر باشه؟؟؟؟نظر کلی و تخصصی تو چیه؟؟؟؟
خب دوست عزیز اینطور که خودتون میگید نه کارای آنچنان سنگین انجام می دید و نه اهل اورکلاک و ارتقا در آینده هستید.نقل قول:
مین بوردهای سری P هم از سری H گران تر هستند و همونطور که در پست قبل گفتم به درد استفاده شما نمی خوره.
در آخر یک جمع بندی کلی براتون ارائه می کنم و تصمیم گیری نهایی به عهده خودتون:
چیپست های سری H : استفاده از گرافیک مجتمع ، عدم امکان اورکلاک پردازنده های آنلاک از طریق ضریب ( سریK )
چیپست های سری P : عدم امکان استفاده از گرافیک مجتمع ، امکان اورکلاک پردازنده های آنلاک ازطریق ضریب ( سری K )
پردازنده های 2300 ، 2400 ، 2500K : تفاوت اندک در برنامه ها و گیمهای مختلف
گرافیک HD 3000 و Geforce 8600 GT : کارایی بالاتر 8600 در بازی ها
در نهایت بهتره که خودتوت سبک سنگین کنید و به یک نتیجه برسین
خوب داداش در کل پس سری p بهتر از h هستند...
در مورد گرانی هم مینبردی که من در نظر داشتم قیمتشم که با چیپست H بود قیمتش 180 بود ولی اینی که برای p در نظر دارم قیمتش 170 و خیلی حرفه ای تر از 180 تومنی سری اچ هست....
از نظرای دیگه هم به گمونم بازم همون p67 به صرفه تره...
در کل من هدفم گرافیک مجتمع بود که انگار در حد همین 8600 قدرت داره....
بازم سر گرافیک شک دارم..
راستی الان اوضاع بازار چه جوره؟هم قیمت هم سری سندی بریچ که قرار بود بیاد و قیمت ها رو کاهش بده؟؟؟
نقل قول:
دوستان گلم بی زحمت ادامه بدین بحث رو...
راستی مین اولم که که گفتم از گرانتی اومده مدل قیقش یادم نیست ولی ساپورت باس 1066 رو داره و سوکت 755 و پونزده تومنم خرجش شده حالا با این شرایط چند بفروشم خوبه؟؟