1- 1155 آخرین سوکت اینتلی ست و فعلا جدیدتر برای دسکتاپ نیومده.1156 رو هم شما خیلی دیر گرفتی.

2- اگه منظورتون i3 هست اونم sandybridge بله. q6600 ضعیف تره همونطور که دیدید حتی تو بعضی جاها از i3 نسل قبل هم ضعیف تر بود.
در ضمن اینها 2c/4t هستند و با دو هسته ای های عادی فرق دارند. این تاکید رو کش L3 رو هم نمی دونم چرا می کنید؟ اینها هم کش L1 و L2 جدا و هم L3 مشترک دارند که حسن به حساب میاد.
ولی از G6950 به مراتب قوی تره.
البته اصلا تعجب نکنید چون معماری پردازنده بسیار بیشتر از فرکانس و کش و ... تو بازدهی تاثیر داره.
برای مثال پردازنده C2D E2140 1.6GHZ از پردازنده Pentium D 2.8 GHZ با وجود فرکانس بسیار پایینتر سریعتر و خنک تره.
یا پردازنده Athlon 64x2 3800+ 2.0 GHZ از Pentium D 3.2 GHZ با وجود فرکانس بسیار پایینتر سریعتر و خنک تره.
در کل هم q6600 علاوه بر ظاهر فریبنده اش که 8 مگ کش و چهار هسته 2.4 گیگاهرتزی داره خیلی داغ و تا حدی کند هست.
بلعکس پردازنده های Sandybridge بسیار سریع هستند. برای مثال به بازدهی 2600k که Sandybridge هست در مقایسه با 980x که 600.000 تومن هم گرون تره نگاه کنید. در موارد زیادی 2600 بهتره با اینکه 980 هسته های بیشتری داره (6c/12t).

3- بله بهتره. هیچی گرافیک جدا نمی شه. هر چند که شرکت های اینتل و ای ام دی تلاش زیادی برای یکپارچه کردن پردازنده مرکزی و گرافیکی دارند ولی گرافیک های جدا هم روز به روز قدرتمندتر میشن.

4- اگه با همین گرافیک یا گرافیک آنبورد می خوای سر کنی و پول زیاد نمی خوای به پاور بدی. AcBel intelligent power 510 Wat بردار که فک کنم 60 تومنه.
اگه پاور خوب ماژولار می خوای. AcBel M8 680 Wat که 140 تومنه.
اگه پاور قوی و ارزونتر می خوای AcBel 607 R8 که 100 تومنه.
البته برندهای خوب دیگه هم هستن مثل Green ، Cooler Master, Thermaltake و ... . ولی خودم معمولا AcBel استفاده می کنم.
سلام و بازم ممنون.
1.خوب سوکت بعدی که با نام 2XXX میاد چی؟این چیه؟و کی میاد و....؟؟
2.ممنونم.ولی میخواستم بدونم که این g6950 سی پی یوش در چه حده؟؟؟خودم دارمش ولی منو نگرفتم.میترسم به کسی که میفروشمش که ارضاش نکنه..یه بررسی ازش میخوام البته تجربت رو میخوام..
راستی شاید جاش اینجا نباشه ولی مدتی شده که سی پی یو در وین سون در قسمت پرفورمنس رو صددرصده.قضیه چیه؟من کاری نکردم برا چی یکدفعه اینجوری شد؟نسوزه؟
3.ممنون
4.با همین گرافیک میخوام سرکنم.ولی پاور بعد از مین و سی پی یو برام در رده سومه یعنی نمیخام چیز بدی باشه.فقط مشکلم اینه که تا 60-70 تومن بیشتر نمیتونم براش هزینه کنم..