sjhkدوستان لطفا راهنمایی کنید میخوام زودتر خرید کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت دوستان
من یه سیستم دارم که بعضی قطعاتش قابل استفاده هست و میخوام سیستم جدیدی ببندم برای بیشتر کارهای گرافیکی مخصوصا فتوشاپ و در کل تولید محتوا
سیستم قبلی
CPU: core i7 4770k
Ram: 2*8 DDR3 buss2400
Motherboard: asus b85m
VGA : 650ti 1GB
HDD + SSD samsung
Power:gp750b-oc Green gold80plus
water cooler enermax
که البته یه مادربرد گیگا روش داشتم اسلات های رم به مشکل خورد و مجبور شدم سه چهار سال پیش عوضش کنم
فکر میکنم پاورم جوابگو باشه به همراه اس اس دی و هارد دیگه برای سیستم جدید، با حدود 50-60 تومن میخوام یه سیستم حداقل i5 ببندم. اگر گرافیک نشه بعدا بهش اضافه میکنم....
لطفا دوستان متخصص پیشنهاد بدین قطعات رو.
|
sjhkدوستان لطفا راهنمایی کنید میخوام زودتر خرید کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
لیست کامل نرم افزارهاتون و سطح کارکردتون را بگین .
اگه جلوه های ویژه و کلا 3 بعدی هم کار میکنین ، فرضا اگه افترافکت کار میکنین ، نام کامل نرم افزارها و حتی پلاگین های مورد استفاده و سنگینی پروژه هاتون را بگید؟
کلا نیاز به جزئیات خیلی بیشتری هست .
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
بیشترین کاربری فتوشاپ هست و بعد ایلستریتور و مقدار کمی پریمیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حجم فایلها به جهت ابعاد بزرگ طراحی ها معمولا بالای یک گیگ هست و جزییات نسبتا زیادی داره که سیستم فعلی با لگ و تاخیر انجام میده و عملا کارایی نداره
آیا این مشکلات نسل 13 و 14 حل شده با آپدیت بایوسها و پردازنده به مشکل ممکنه بخوره یا نه؟
و اینم بفرمایید آیا amd هم پیشنهاد میشه برای استفاده یا نه؟ مقداری بررسی ها رو خوندم که در بعضی موارد amd خوب عمل کرده، هر چند یه ترسی از amd دارم در کل که نمیدونم منطقیه یا نه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks