بودجتون رو بنویسید .
سلام دوستان من سپهر هستم15سالمه.حال حاضر یدونه دل ووسترو3300دارم که مال 5سال پیشه به عنوان هدیه کارنامهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ما هم اون موفع بچه بودیم و اصلا نمیفهمیدیم سیستم و سخت افزار چیه.ولی الان که بزرگتر شدم و مسلط هستم به این بحث ها و چون این خیلی قدیمی شده و میخوام برنامه نویسی شروع کنم برام مهمه که سیستمم قوی باشه.حالا سوال اصلیم اینه:برام لبتاب خوبه یا سیستم خونگی؟
در صورتی که لبتابه جواب با توجه به این معیارها مدل پیشنهاد کنین لطفابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم حد اقل8
گرافیک حد اقل2
سی پی یو نمیدونم
صفحه نمایش با کیفت بالا
برند های معتبر
=======================
اگه کامپیوتر خونگی خوبه:
راستش من اولین باره میخوام کیس ببندم اصلا تجربه ندارم.ولی یه فکرایی دارم
معیار ها هم همون بالایی ها.لفا اگه سیستم پیشنهادی دارین قیمتشو بگین چون قیمت خاصی در نظر ندارم.برای لبتاب هم قیمت بدین ممنون.منتظر یاری اساتید هستم.فعلا بدرود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دوست عزیز ممنون از پاسختون بودجه تا5تومن هست
cpu corei5 4690 720t
main gigabyte h97-gaming 3 480t
ram 2*8gb kingston hyperx fury 1600 270t
vga Gigabyte GTX 970 OC WF 3X 4GB 1.540
ssd 128gb 850 samsung evo 290t
hdd 1tb wd blue 180t
power Cooler Master Thunder 600W 290t
Xigmatek Mach 170t
dvd/rw lite-on
cpu cooler hr2 macho 145t
monitor lg 23 ips 620t
mouse and key Gigabyte KM7850 Combo 90t
ینی شما سیستم خونگی رو بهتر میدونین؟و الان این قیمت دقیقش چند میشه.؟
آخرین ویرایش توسط skyhacker در تاریخ 15-06-15 انجام شده است
بستگی به کار شما دارد . اگر پرتابل بودن خیلی واستون اهمیت داره باید لپتاپ بگیری ولی مسلما به قدرت pc نمیرسه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط skyhacker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم حدود 5 میلیون میشه . اگر جمع بزنید .
skyhacker (15-06-15)
|
|
لب تاب قدرتمنن تا 5تومن چی پیشنهاد میشه از طرف شما؟و ایا این سیستمی که نوشتید قدرت گرافیکی خوبی داره؟درضمن لبتاب ایکس پی اس 13دل چنده و چطوره به نظر شما(انقدر دوسش دارم قیمت مهم نیست )
با 3.800 میتونید چنین لپتاپی بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط skyhacker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS G56JK - B
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 34 ~ 27.2 × 255 × 380 میلیمتر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 12 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400RPM
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 850M 4GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع IPS LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
--------------------
در مورد سیستم هم گرافیک پیشنهادی تمام گیم های موجود رو با رزولیشن بالا میتونید بازی کنید .
درمورد لپتاپ خودتون هم اطلاعی ندارم باید مدل دقیق بنویسید
SSA Hardware/Tech Editor
به نظرم چون این دوستمون دیر یا زود دانشجو میشن یا سر کار میرن، بهتره که یه لپ تاپ با کانفیگ بالا خریداری کنن.
نظر بنده رو همین ASUS G56JK هست.
AMD>INTEL (15-06-15), M3RS4D 50062 (18-07-15), skyhacker (15-06-15)
واقعا ممنون از شما
دوستان کسی اگر قیمت این مدل رو میدونه بگه و همچنین نظرشو لطفا
http://www.digikala.com/Product/DKP-...%D8%B3-13-2015
ارسال اول اشتباه شد
آخرین ویرایش توسط skyhacker در تاریخ 15-06-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks