Aliking7222 (07-04-18), Mohamad_XZ (06-04-18), Mohammad-RI (09-04-18)
تاپیک بزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi111222 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
کیس با توجه قطعات حداکثر GREEN Z4 یا STRIKERبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohamad_XZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرات مردم با نظر کارشناسی فرق داره
کاربر شهرسختافزار
شرمنده که انقدر سوال میپرسم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودتون کدوم از اون دو تا کیس رو پیشنهاد میکنید ؟
و من به خاطر اینکه درب کیسم قفلی هست؛ کیس کشویی یا قفلی رو ترجیح میدم؛ شما توی این رنج سراغ ندارید ...؟ (به خاطر سهولت استفاده ...)
تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (06-04-18)
|
|
من z4 را بیشتر میپسندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohamad_XZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موردی خاصی تو ذهنم نیست باید بگردی
کاربر شهرسختافزار
و سوال آخر ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون کیفیت کیس Thermaltake versa n21 black edition با توجه به برند تایوانیش نسبت به گرین بهتر نیست؟
ممنون که وقت گذاشتید ...
ترمال تیک همیشه خوب .مورد تاییدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohamad_XZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aliking7222 (07-04-18), DOOM999 (06-04-18), Mohamad_XZ (07-04-18), Mohammad-RI (09-04-18)
کاربر شهرسختافزار
کیس گرین Z7 GLADIATOR رو به هیچ عنوان توصیه نمیکنم.کیسی است حرفه ای با حجم بزرگ و وزن زیاد.کیس فوق العاده ای هست اما مناسب قطعات شما نیست.قیمت بالایی هم داره.با نصف قیمت اون کیسهای مرغوب و ارزشمند بویژه از گرین فراوانه.این مدل رو خط بزن تا هزینه بیخود و بیجهت نکرده باشی.هدف ما اینست که شما عزیزان با کمترین هزینه بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشید.
سربلند و شاد باشی.
Aliking7222 (07-04-18), Mohamad_XZ (07-04-18), Mohammad-RI (09-04-18)
تو هارد مکانیکی همیشه حجم 2 ترا به صرفه تر از 1 ترا خریدنه
به برداران عزیز هم خیلی گفتم پاور قدیمی پیشنهاد ندین -پاور GREEN 450A-UKاولین موج از سونامی پاورهای جدید گرین OCPT
پاور گرین فعلا خیلی به صرفه هستن
الان سری OCPT و +HP جدید هستن. سعی کنید تکنولوژی روز رو بخرین.
به نظر من سری OCPT بسیار عالی هستن و امکانات زیادی دارن.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موج دوم سونامی پاورهای جدید گرین به ساحل رسید!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پاور برای سیستم گیمینگ کمتر از 550 وات نگیر.http://green.ir/%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%A8%DA%AF%D8%B1.aspx
باید حساب کنی که مصرف سیستم تو بیشترین حالت چقدره و اونو به اضافه ی 50 وات یا 100 وات کنی که خیالت راحت باشه.
Aliking7222 (07-04-18), Mohamad_XZ (07-04-18), Mohammad-RI (09-04-18)
کاربر شهرسختافزار
سلام مشخصات لپتاپ من این هست
acer v3-571g
core i7 3632qm 2.2gh
ddr3 1333 ram 4 GB
geforce 710m 2 GB
intel hd 4000 2 GB
حالا سوالم
من با گرافیک اینتل هر بازی رو میتونم اجرا کنم ولی با جی فورس حتی بازی های معمولی رو هم نمیتونم 1-2 fps
همه درایورها به روز هستند
و سوال اصلی: آیا میتونم گرافیکم رو ارتقا بدم؟؟؟؟؟؟؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_s76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر امکانش نیست
لطفا در تاپیک سایر کاربران سوال خود را مطرح نکنید
DOOM999 (07-04-18), Mohamad_XZ (07-04-18), Mohammad-RI (09-04-18)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمایی ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P-Ravesh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله تصمیم خودم هم به خرید کیس Thermaltake versa n21 black edition نهایی شد ...
تشکر بابت توضیحات؛ با این اوصاف، و با توجه به قطعاتی که دوستمون معرفی کرد، بهترین پاور کدوم مدل و چند وات هست ...؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid2ss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت پاورهای سری OCPT به نظرم زیادی بالا هست (ارزشش رو داره؟)، خودم بیشتر نظرم روی خرید پاور Hp Plus 500/600w هست و یه سوال : این سری ها به خاطر جدید بودن، امتحان خودشون رو پس دادند؟
ببخشید سوال دیگه ای هم در مورد کارت گرافیک و پردازنده داشتم :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- به نظرتون خرید MSI Radeon RX 560 Aero ITX 4G OC که دارای 4 گیگابایت حافظه گرافیکی هست، نسبت به vga msi rx 550 aero itx که دارای 2 گیگابایت هست؛ بهتر نیست؟
2- نظرتون راجع به پردازنده های سری AMD Ryzen و Core i5-7640X چیه ...؟ (با توجه به مادربورد و باقیه قطعات ...)
3- و با توجه به اینکه کیس و پاور و VGA و ... نسبت به لیست اولیتون دچار تغییر شدند، باز هم به عنوان سیستم خنک کننده، Notus 100-PWM رو پیشنهاد میدید و نیازی به سیستم های خنک کننده بادی یا آبی نمیبینید ؟
و با توجه به قطعات و طبق گفته دوستان، انتخاب کدوم پاور و با چند وات خروجی بهتر هست؟
آخرین ویرایش توسط Mohamad_XZ در تاریخ 07-04-18 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks