چقدر بودجه دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohamad_XZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه سیستم دارم که حدود چند ساله هیچ ارتقایی براش انجام ندادم و فقط یه بار براش رم 2GB خریدم؛ و حالا دیگه جوابگوی نیازهای روزمره من نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام یه ارتقا کلی اما نه با هزینه چندان گزاف انجام بدم، در حدی که برای کاربری مالتی مدیا هیچ کم و کاستی نداشته باشه و برای گیمینگ هم، حداقل بتونه بازی های جدید رو در حالت حداقل یا متوسط به راحتی اجرا کنه؛ چون احتمالا دیگه تا چند سال آینده دست به ارتقا و اینا نزنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول گفتم شاید بشه با ارتقا رم و خرید حافظه SSD معایبش کمرنگ شه اما مثه اینکه باید ارتقا کلی داد (ب خاطر قدیمی شدن مادربرد و CPU و GPU ...)
و یه نکته ای هم هست : قبلا این سیستم به یه مانیتور LG Flatron E1940 متصل بود که حالا به دلایلی اون رو به LED و سینمای خانگی وصل کردم، که همین خودش ضعیف بودن کارت گرافیک رو تشدید کرد...
مشخصات سیستم :
Motherboard : ASUSTek P5P41TD
Processor : Intel Pentium E5700 (Dual Core & 3.00GHz)
Memory Ram : 2 * 2GB (4GB)
(1GB) Graphic Card : AMD Radeon HD 5570
Hard Drive : WD5000AADS (500GB)
Display : Sony KDL-47W804A
Case & Power : Cooler Max P4-900 (230W)
ممنون میشم دوستان و اساتید، من رو در جهت ارتقا و بهبود سیستمم یاری کنن
|
|
چقدر بودجه دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohamad_XZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aliking7222 (07-04-18), DOOM999 (05-04-18), Mohammad-RI (09-04-18)
کاربر شهرسختافزار
راستش، نمیتونم به صورت دقیق ذکر کنم؛ ولی بودجه رو خیلی هم دست بالا نگیرید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون چیزایی رو که گفتم هم در نظر بگیرید و بهترین و به صرفه ترین انتخاب رو ذکر کنید و همونطور که گقتم احتمالا، بعد از این ارتقا، تا چند سال دست به ارتقا و اینا نزنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mohamad_XZ در تاریخ 06-04-18 انجام شده است
مقدار باید مشخص بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohamad_XZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aliking7222 (07-04-18), DOOM999 (06-04-18), Mohammad-RI (09-04-18)
کاربر شهرسختافزار
شما دو میلیون تومان رو بودجه پایه قرار بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی احتمال زیاد به صورت مرحله ای اقدام به خرید و ارتقا کنم، چون امکان خرید یکجا برام مقدور نیست ...
و نظرتون راجب به قطعاتی که الان روش نصبه چیه ...؟
به نظرتون قطعات خودش رو بعد از ارتقا بفروشم ؟ (خواهان داره...؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
درباره قطعات خودتون فروش میره .البته مبلغ زیادی طبیعتا دست شما را نخواهد گرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohamad_XZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Core i3-8100
H310M GAMING PLUS
ram 8gb ddr4 geil prestine
vga msi rx 550 aero itx
power green 430w
case green z plus
cpu cooler green notus 100
------------------------------
مادربرد تا 45 روز دیگه موجود میشه
77ehsan (07-04-18), Aliking7222 (07-04-18), DOOM999 (06-04-18), Mohamad_XZ (06-04-18), Mohammad-RI (09-04-18), Speed Racer (06-04-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
متشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درمورد هارد دیسک و حافظه SSD چطور ؟
راجب به مادربرد، مطمئن هستید که در ایران موجود میشه؟ لازم نیست یک گزینه جایگزین هم برای اطمینان ذکر کنید ...
و اینکه چون همونطور که گفتم قصد خرید یکجا ندارم؛ پس، خیلی در مورد قیمت قطعات دقیق نباشید یکم بالا و پایین مشکلی نیست (اگه بدونم واقعا ارزشش رو داره ...) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگه قطعاتی که گفتین به نسبت قیمتشون یا تو رنج خودشون بهترینن که دیگه صحبتی نیست ...
و فقط درمورد کیس و پاور، مثه اینکه، کیس های بهتر از این مدل هم وجود داره و پاور هم کمیابه؛ نظرتون چیه؟)
اگر عجله نکنید تا اواخر اردیبهشت موجود میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mohamad_XZ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد بسیار خوبیه
پاور GREEN 450A-UK تهیه کنید . البته 430 وات هم در بازار هست
این کیس گرین بر اساس قیمت گزینه معقولیه
مادربرد خروجی HDMI داره که میتونید از اون استفاده کنید و بعدا گرافیک را تهیه کنید . گرافیک داخلی پردازنده I3 8100
در مورد SSD
هم میتونی یک درایور 120 گیگابایتی ADATA بگیری
به همراه 1 ترا وستر بلو
Aliking7222 (07-04-18), DOOM999 (06-04-18), Mohammad-RI (09-04-18), Speed Racer (06-04-18)
کاربر شهرسختافزار
نه عجله ای ندارم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس اول، کیس و پاور و Cpu و مادربرد رو بگیرم بعد باقیه قطعات ...
به نظرتون کیس Thermaltake Core X31 Riing RGB Edition یا Green Z7 Gladitor ارزش خرید و این هزینه اضافی رو دارن که یکم بیشتر هزینه کنم ؟
و اینکه نظرات مردم رو راجب به هارد وسترن بلو رو میخوندم، بیشتر گفته بودن بعد یه مدت صدای زیادی میده و تو مدت زمان طولانی کاهش عملکرد داره ...
راستی ارزش خرید 1TB بیشتره یا 2TB ؟
ببخشید که وقتتون رو گرفتم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید
بنظرتون سیستم زیر برای گیم مناسبه و تا چند مدت دیگه میشه باهاش بازی کرد؟ منظورم اینه که بازیهای چند سال آینده رو که جدید بیان رو ساپورت میکنه؟
msi z370 gaming pro carbon ac
ram 16gb evo x
cpu i5-8400
power 650
gpu msi gtx 1050 ti or 1060 6gb
باتشکر 370
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks