سلام دوستان.من ميخوام با 130يا 140 تومن يک مادربورد
خوب"CPU وکارت گرافيک و+1 رم 2گيگ بخرم ميشه
راهنماييم کنيد لطفا....
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان.من ميخوام با 130يا 140 تومن يک مادربورد
خوب"CPU وکارت گرافيک و+1 رم 2گيگ بخرم ميشه
راهنماييم کنيد لطفا....
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط afrati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این بودجه میتونید این قطعات رو تهیه کنید که بد نیستند ولی خوب هم نیستند
Asrock n68-gs3 53
athlon ii x2 250 57
2 gb elixir 1333 25
گرافیک آنبرد هستش
البته اگر کارهای گرافیکی انجام میدید این قطعات گرافیک قویتر و پردازنده ضعیفتر دارند
elight 785 80
sempron 140 39
ram 25
اگر شانستون خوب باشه و پردازندتون آنلاکی از کار در بیاد قدرتش تقریبا با پردازنده سیستم اول یکی میشه
کاربر شهرسختافزار
با این پول باید گرافیک آنبرد بگیری این مادربرد بهترین گزینه هست من زیاد بستم
ELITE785GM-AD3-77
AMD 140-39
APACER 2G-24
میتونی پردازنده 250 بگیری 20تومان بالاتره
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برد الایت رو به دلیل تجربه زیاد و بدی که باهاش داشتم اصلاً توصیه نمی کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (16-01-11)
کاربر شهرسختافزار
چند بار تجربه کردید؟ مشکل کجا بوده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (16-01-11)
عضو VIP شهرسختافزار
چندین و چند بار از کیفیت بدش ( موقع کار کردن ) اعصابم خورد شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیس کانکت شدن در بردهای 478 ، مشکل مدار تغذیه در سری 775 و ...
چندین و چند بار از همین برد رو توی تعمیرگاه ها دیدم
مقدار قابل توجهی هر روز توی نمایندگی سازگار دیدم که برای گارانتی ارسال میشدن
همین باعث شده که آقای خب... نماینده اول و رسمی پخش و گارانتی اون ( توی تبریز) با وجود اینکه حتی بعد از دعوت شدن به کارخونه الایت و عکس های دسته جمعی نمایندگی های سازگار ارقام به برندهای دیگه هم رو بیاره ( عکس هاش توی خود سایت سازگار موجوده ، اگر به دلیل ویرایش برنداشته باشن )( چرا؟ چون دیگه بازارم فهمیده که این برند ارزش خرید نداره و براش سود نداشته ) که به هر حال عکس های بازدیدشون توی کامپیوتر من کماکان موجوده
شما اسم این آت آشغالات رو میزارین برد ؟من با مادربرد های Elite مشکلی نداشتم شاید یک مشکل جزئی که اون هم با آپدیت بایوس حل میشد
بردهای بسیار خوبی هستند و کم خرابی دارند میشه مشکلتونو با برد های Elite بگید ؟
|
|
با اجازتون یه تاریخچه تجربی از تکامل مادربرد توی این چند سال بگم تا مطلب یکم واضح بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز از سال 2007 به بعد شاهد این موضوع بودیم که کمپانیهای amd و اینتل قطعات اضافه روی برد رو به داخل چیپستها و پردازنده های خودشون کشیدن تا این مشکلاتی که اشاره فرمودید بوجود نیاد
ممکنه یک مادربرد 478 یا 775 به دلیل قطعات متعدد که از شرکتهای مختلف روی مادربردها نصب میشد مشکلات عجیب غریب ایجاد میکرد ولی امروزه روی مادربرد به جز چیپست کارت صدا معمولا 2 چیپ اصلی پل شمالی و جنوبی که توسط خود کمپانی مادر ( amd - intel ) ساخته میشن دیده میشه
حقیقت امر اینه که وقتی صحبت از چیپ 785 amd میشه تفاوت بین مادربردها خیلی کمرنگه
شما یک مدار تغذیه دارید که اگر از خازنهای حالت جامد پلیمر استفاده بشه عمر طولانی خواهد داشت حالا اگر سوکت تغذیه پاور 8 پین باشه یا تعداد فاز بیشتری استفاده شده باشه برای پردازنده های پر مصرف بهتره
البته من منکر تفاوت طراحی مادربردهای نیستم و نمیگم یه مادربرد حرفه ای asus یا evga با یه مادربرد ارزان قیمت فاکسکان یا ازراک دارای طول عمر برابر هستند و برای کارهائی غیر نرمال مثل آورکلاک سنگین به یک گونه عمل میکنند ولی برای کاربر معمولی که میخواد 3-4 سال یک سیستم خوب داشته باشه و کار آنچنانی هم با سیستم نداره تفاوت چندانی توی برندهای مختلف با چیپ مشابه وجود نداره
به همین دلیل بنظرم شما نمیتونید تجربه سوکتهای قدیمی رو برای مادربردهای جدید گسترش بدین و مشکلات مادربردهای قدیمی بوسیله پیشرفت تکنولوژی توسط شرکتهای مادر بر طرف شده
همین ازراکی که یکی از حامیان پراپا قرصش هستم تا دلتون بخواد مادربردهای چرند در سالهای 2003 تا 2007 ساخته که قابل شمارش نیست
ولی تو مادربردهای جدید اگر هم بخواد نمیتونه مثل قدیم کارهای عجیب غریب کنه و مادربردهای عجق وجق بیرون بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
designme (17-01-11), HoSsEiN.iR (22-01-11), mehrdad_ab (17-01-11), ripek (17-01-11)
کاربر شهرسختافزار
همه مادربردها با توجه قیمت و تکنولوژی که درون آنها بکار رفته یکسری مشکلاتی دارن هدف ما ارائه بهترین مادربرد در رنج قیمت اعلام شده هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
"آت آشغال" که کم لطفی کردین به هر حال اینم یک برندیه که فروشش عالیه و خیلی ها دارن استفاده میکنن و راضی هستن
به هر حال ممنون
HoSsEiN.iR (22-01-11), mehrdad_ab (17-01-11)
بندم کمکی با ایشون موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی خونه دوتا سیستم دارم که مین یکیش elite هست(ic780m -a2) با پلتفرم amd ii 250 با مادر بورد مشابه asus (مشابه از باب قیمت) تفاوت خیلی زیادی داره
اصلا مگه میشه باهاش کار کرد
با پاور و رم خوب کلا ویندوز7 رو که به سختی میکشه(دم به دقیقه کرش) با سیستم عامل xp هم فقط نرم افزار های سبک میشه کار کرد
توان اورش هم پایینه(با آپدیت بایوس)
چند ماه پیش 72 تومن خریدمش و این درمقابل مادر بورد asus m2n-x که تقریبا چهار سال پیش به همین قیمت خریده بودم صفره صفره
حالا محصولات جدیدش چجوریه نمیدونم
سیسم چندتا از دوستان هم رو برد elite که راضی نیستن
HoSsEiN.iR (22-01-11), mehrdad_ab (18-01-11)
من با مادربرد های Elite مشکلی نداشتم شاید یک مشکل جزئی که اون هم با آپدیت بایوس حل میشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بردهای بسیار خوبی هستند و کم خرابی دارند میشه مشکلتونو با برد های Elite بگید ؟
javadshahvand (16-01-11), nima_hl (16-01-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks