اون سیستم فکر میکنم با توجه بودجه گذاشتی کافی باشه . اگر نرسید رم رو به 2 گیگابایت و پردازنده رو ATHLON II X4 620 بگیر
کاربر شهرسختافزار
با سلام
عذر خواهي ميکنم اينقدر پشت سر هم پست ميدم
چون يه موضوع ديگه اي که الن مطرح شد اينه که اين کامپيوترها قرار شبکه بشن براي استفاده از سيستم گلستان دانشگاه پيام نور
خوب در اين صورت ايا با حدود 6 تا سيستم نياز به يک سيستم قوي براي سرور هست يا نه ؟
Comodo Internet Security
اون سیستم فکر میکنم با توجه بودجه گذاشتی کافی باشه . اگر نرسید رم رو به 2 گیگابایت و پردازنده رو ATHLON II X4 620 بگیر
ripek (31-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان كسي نظري ديگه اي نداره . از اينتل چطور ؟
اگه بخاهيم سرور تهيه كنيم نظرتون چيه
اين سيستمي كه نيما جان معرفي كردن براي سرور مناسبه ؟
dfi x58 270
i7 920 330
6 gig ddr3 180
ati 4890 /5770 220
asus 22x 30
western digital black 500gb 70
case 50
power 535 55
samsung 22500 220
mouse+ key + speaker 50
Comodo Internet Security
بی رو در باسی اون سیستم به جز حروم کردن پول هیچ ارزشی نداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای سرور به همچین گرافیکی نیاز نیست و یه همچین کانفیکی برای سرورهای معمولی زیاده ( این ۱۰-۱۵ تا ماشین مجازی رو مثل ماست اجرا میکنه )
با توجه به خرید شما از شهرستان باید ببینید اونجا چه قطعاتی موجود هستش و خودتون یه جوری همونجا سروته قضیه رو جمع کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا بودجه بیت المال رو حروم میکنید اصلا خودتون میدونید واقعا چی میخواهید بهتره با پولش بلیط استخر بخرید کارمنداتون با پول بیت المال تابستون برن شنا
جالبه که زیر امضاتون اشاره به دکتر شریعتی هم کردید
من قصد خراب کردن شما رو ندارم اصلا دشمنی هم با شما ندارم و نمیشناسمتون ولی ناراحت شدم و این پستو زدم و پیشاپیش عذر میخوام
آخرین ویرایش توسط kakihot در تاریخ 02-02-10 انجام شده است
کیوان جان تقصیر اون بنده خدا نیست که من یه سیستم نجومی آمار دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته دروغ نگم این بلا رو تا میتونم سر ادارات دولتی در میارم
همین هفته یه استعلام بود که توش یه ۴۰۰ تومن آب بستم ، عین ۴۰۰ تومن رو هم تو یه کار خیر مصرف کردم چون گناه یه بار نوشته میشه و سواب 40 بار 39 تا سود کردم
وقتی بحث شخص پیش میاد بخصوص شهرستان خود کیوان (key1lou) اخلاق منو میدونه و باهام کار کرده نمیزارم یک ریال اضافه خرج بشه ولی بیت المالی که سروتهش معلوم نیست کجاست هر چی از توش بکشیم بیرون ......... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این مورد .
فکر نمی کنم توی pcnetwork دشمنی معنی داشته باشه و من هم به هیچ وجه شما رو دشمن نمی دونم و ازتون به خاطر توجه و حرفهای صادقانتون بدون تعارف تشکر می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمن قصد خراب کردن شما رو ندارم اصلا دشمنی هم با شما ندارم
نمي دونم جاش هست اين حرفها رو بگم يا . ولي براي روشن شدن موضوع به يه سري از مسائل اشاره مي كنم
فکر می کنم سو تفاهمی پیش اومده و شما در مورد حرفهای من بد برداشت کردید
اگر من گفتم بودجه داره برگشت می خوره منظورم این نیست که ما به هیچ وجه به رایانه نیاز نداریم شاید من روی میز کارم یه رایانه داشته باشم و لی جای دیگه ای از اداره هست که شدیدا نیاز به کامپیوتر هست
اینجا یه منطقه روستایی هست با محدودیتهای زیاد . جالب اینجاست که همیشه برنامه های ما یه جورایی مشکل داره . هنوز به مردم اینترنت ندادیم ( اگه پستهای مختلف منو دیده باشین همیشه یه جوری ه این مساله اعتراض داشتم )ازدانشجوهاشون می خواهیم که اینترنتی انتخاب واحد کنن . ( یا برن خوشه شون رو نگاه کنن ) البته استفاده از اینترنت برای اینکارها خیلی خوبه . ولی باید زیربناها رو فراهم کنیم دانشجو هایی رو می بینم که از روستا ها میان و هنوز نمی دونن اینترنت چی هست حالا اگه اینا جای خوبی قبول نشدن و یا شهر بزرگی ، باید توی این وضعیت باشن . هر روز می بینم که میان و می گن رفتیم کافی نت ولی سایت باز نشد چه کافی نتی ؟ با سرعت 24 کیلو بیت و هزینه یکبار نگاه کردن وقت انتخاب واحد معادل 1000 تومان ( اونم برای کسانی که ................)
ولی توی اداره یه دونه ماهواره هست که فقط یه سیستم داره از اون استفاده می کنه و پیشنهادی که من دادم این بود که چند تا سیستم دیگه بگیریم و شبکه کنیم و جدا برای استفاده دانشجویان از سیستم ( شما همون سایت دانشگاه خودتون رو دنظر بگیرن آیا سایت دانشگاه هزینه اضافه ای بوده ). که هم راحت تر باشن و هزینه ای ندن و هم اینکه حداقل کار با این اصول اولیه رو یاد بگیرن فکر کنم خیلی زشت باشه که یه دانشجو بره کافی نت و مسئول کافی نت براش انتخاب واحد کنه . من این وضعیت رو می بینم و امیدوارم کسی از دوستان دانشجو که از وضعیت مناطق محروم کشور خبر نداره بد برداشت نکنه
خوب خیلی از حرفها رو هم نمی تونم بگم و امیدوارم شما دوست من متوجه شده باشی که هیچ وقت هدف هدر دادن پول بیت المال نبوده که یه core I 7 بگیریم و بریم کنارش بشینیم و به نوبت کرایسیس بازی کنیم
و در مورد اینکه چرا تا به حال هزینه نشده برای همین منظور یا راههای بهتر . باید بگم یه سری مسائل دست و پا گیر که خوشبختانه تازه حل شده
در مورد سرور هم اگه گفتم به خاطر این بود که هم آینده نگری باشه و هم در تماس با اداره مافوق ( قسمت رایانه ) جالبه که خودشون core I 7 920 رو پیشنهاد دادن . چون برنامه های اتی و سیستمهای اینترنتی که برای اینده دارن نیاز به حداقل یه سیستم قوی توی واحد داره
در مورد امضای من هم باید بگم خیلی به دکتر که همشهری خود من هم هست ارادت دارم و اینم تقدیم می کنم به شماجالبه که زیر امضاتون اشاره به دکتر شریعتی هم کردید
در اين موردخدايا
به من توفيق تلاش در شكست . صبر در نوميدي . رفتن بي همراه . جهاد بي سلاح . كار بي پاداش . فد اكاري در سكوت . دين بي دنيا . مذهب بي عوام .عظمت بي نام .خدمت بي نان .ايمان بي ريا. خوبي بي نمود . گستاخي بي خامي . مناعت بي غرور . عشق بي هوس .تنهايي در انبوه جمعيت
دوست داشتن بي آنكه دوست بداند
روزي كن
دكتر علي شريعتي
موافق هستم و خودم هم همين مساله رو در نظر داشتم و هرگز براي اداره همچين كارت گرافيكي نميشه خريد . جاش ميشه براي خريد پرينتر هزينه كردبرای سرور به همچین گرافیکی نیاز نیست و یه همچین کانفیکی برای سرورهای معمولی زیاده ( این ۱۰-۱۵ تا ماشین مجازی رو مثل ماست اجرا میکنه )
با تشكر از تمامي دوستان
Comodo Internet Security
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks