من یه زمانی همش با Asrock و foxconn کار میکردم هم amd هم intel متاصفانه بردهای foxconn بیش از اندازه خرابی دادند و پشیمون شدم foxconn آوردم بعد رفتم سراغ Asrock (البته باخیلی برد های دیگه کار کردم که اسمی ازشون نیاوردم ) بردهای asrock سری اول که می بستم مشکل بایوس داشتند که حتما باید آپدیت میشدند و خیلی از رم ایراد می گرفتند باید تنظیمشون می کردم اما سری های بعدی که آوردم هیچ ایرادی ندارند و کاملا از دستشون راضیمقرار نيست مشکلي ديده بشه. هم پيکان آدم رو به مقصد مي رسونه و هم بنز. اما اين کجا و آن کجا. شما اصلا تجربه کاري با Asrock رو داشتيد؟! کدوم مدلش؟ چند وقت؟
ضمنا شما فرموديد توي رنج 65000 تومان بهتر از اين نميشه پيدا کرد!!!! مادربورد گيگايي که بنده معرفي کردم که فقط 3000 تومان گرونتره و اصلا با اين مادربورد قابل قياس نيست(از نظر کيفيت)!!!!کاملا درسته. بنده واسه پردازنده اينتل گفتم نه AMD.
به این پستتون نگاه کنید این از نظر من یعنی شما این دو بردو با هم مقایسه کردید
برند معتبرگیگا با این حرفتون موافقم .اما گارانتی asrock مشکل خاصی نداره . دوست عزیز من برد AMD رو پیشنهاد دادم - Northbridge: AMD 780G و - Southbridge: AMD SB710 نه اینتل و قصد هم ندارم که سیستمی با این رنج قیمتی اینتل پیشنهاد بدم چون کارایی AMD بالاتره .برند معتبر. گارانتي عالي. ظرافت ساخت و ... . خوب به نظرم بهتره که شما مدل معادل Asrock اين مادربورد يعني چيپ G41 رو همراه با قيمت بفرمائيد تا قدم به قدم با هم مقايسه کنيم.
شما پست منو درست نخوندید من برد اینتل با اینتل مقایسه کردم :!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز. فکر کنم شما نوشته هاي بنده رو درست نخونديد. من گفتم برند Asrock به نسبت Asus و Giga.
شما اومديد و يه مادربورد AMD Support از برند Asrock با يه مادربورد Intel Support از برند Gigabyte مقايسه ميکنيد!!؟!؟!؟!؟ و از من مي خواين دليل برتري رو بگم!؟!؟!؟ اصلا اين دو از هيچ نظر نبايد با هم مقايسه بشن.
همونطور که در بالا هم گفتم شما معادل G41 گيگا رو در برند Asrock همراه با قيمت بگيد تا با هم مقايسه کنيم.
و برد AMD رو با AMD :این برد 8 گیگ رم تا باس 800 ساپورت میکنه و PCI Express x16 slot و ICH7 که در بردهای اینتل خیلی خیلی برد ضعیفی هست
بعد مشخص کردم برد A780GM-Le/128 بهتر استخودتون متوجه میشید که در برد های AMD این برد واقعا برد خوبی
فکر کنم من بد سوالمو پرسیدم میدونم استهلاک یعنی چی میخواستم بدونم چرا استهلاک A780GM-Le/128 بالاست و G41M-ES2L پایین ؟نوع و طراحي مدار چاپي و ظرافت ساخت پايين. استهلاک بالا هم يعني عمر پايين مادربورد.
راستشو بخواید میدونید مشکل اسای ما چیه اول از همه خودمو بگم ما می گیم گیگا بهتره چون گارانتی خوبی داره این درست و خیلی کار با این برد آسونه به هیچ تنظیمی نیاز نداره تا زدیم تو برق روشن کردیم بوت میکنه اما برد های دیگه مثل Asus و Asrock و غیره رو باید تنظیم کنیم الکی بوت نمی کنه و این مشکل نیست دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدعزيز لطفا مطالب بنده رو با دقت بخونيد. مدل Asus که هم DDR و هم SD ميخوره اصلا نيازي به Jumper Setting نداره. اما Asrock پدر آدم رواز تنظيمات گوناگون در مياره. ضمنا اون مادربوردهايي که شما مي فرمائيد حتما مشکل دار بودن. ميشه مدلشو بفرمائيد.؟
در مورد گيگا هم فرمايشتون تاييد ميشه.
اصلا يه عامل خيلي مهم(غير از کيفيت ساخت و ....) در برتري Gigabyte نسبت به Asrock گارانتي عالي اون و همچنين پشتيباني بينظير اينترنتي از طريق سايت گيگابايت هست.
شما حتي مشکل مادربوردتون رو که از طريق سايتشون گزارش بديد ظرف 48 ساعت شما رو راهنمايي مي کنن و حتي اگر مشکل شما لاينحل باشه از طريق کمپاني مادربوردتون رو در ايران مرجوع مي کنن و سالمشو ميدن و حتي بخاطر حل مشکل ممکنه باياس جديد واسه Update ارائه بدن.





پاسخ با نقل قول
Bookmarks