من خودم سیگیت سری 11 دارم ... فیرم ورش رو هم آپ کردم ... مثل بنز جواب میده... سرعت بالا ... بدون صدا و ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
من خودم سیگیت سری 11 دارم ... فیرم ورش رو هم آپ کردم ... مثل بنز جواب میده... سرعت بالا ... بدون صدا و ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (22-12-09), HoSsEiN.iR (22-12-09), nima_hl (22-12-09)
|
|
بنز رو خوب اومدی
D J V A H I D (22-12-09), nima_hl (22-12-09)
کاربر شهرسختافزار
نيما جان. اين فرمايشتون درسته و بنده منظروتونو درست متوجه نشده بودم:
"در پستهای قبلیم عرض کردم بهتر از 780 ازراک تو رنج 65 تومن پیدا نمیشه گله فرموده بودید که پس g41 که من معرفی کردم به قیمت 68 تومن پس چیه ؟
و در پست قبلی هم خودتون فرمودید مقایسه این دو کاملا اشتباه هستش و قابل مقایسه نیستند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید "
چون در اين رنج قيمتي اصلا برندهاي مطرح مادربوردي با اين چيپ نداارند. اما اگر بنا بر اين باشه مادربوردهاي آشغال EliteGroup به نسبت معادلشون در ساير برندها قيمت بسيار پايينتري دارند . اما هنوزم معتقدم يه کم بيشتر هزينه بشه و از برند Asus و Giga و يا FOxConn مادربورد تهيه بشه بهتره.
آقا نيما نهايتا ازتون خواهش مي کنم جواب پستهاي بنده رو که در بالا کامل خدمتتون پاسخ دادم رو بديد يا بپذيريد که درست هستند نه اينکه به يکيش گير بديد. مثل اون پستي که بيخود با قيمت رمي که بنده دادم مخالفت کرديد و قيمت پرت در مورد رم Corsair داديد و بنده با اطمينان قيمت گرفتم و حتي گفتم حاضرم هر تعداد بخواين بهتون بدم اما ديگه خبري از شما نشد.
لطفا بحثها رو ناتموم نذاريد.
در پايان از اينکه با شما بحث و تبادل نظر مي کنم خوشحالم. اميدوارم که از بنده ناراحت نباشيد.
با تقديم احترام.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 23-12-09 انجام شده است
من دیگه دارم از دست شما قاطی میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی میگید أشغال یعنی یا بنده اطلاعاتم روی این برد کمه یا اینکه منظور بخصوصی دارم که این مادربرد رو معرفی میکنم
شما تا بحال یدونه از این بردهای ازراک رو که بنده معرفی میکنم نصب کردید ؟
اگر جواب مثبته که بفرمائید مشکلش چی بوده ؟ سرعتش کمه ؟ مشکل فنی داره ؟
اگر جواب منفیه که به چه جراتی میان میگین افراد بیان پول بیشتر هزینه کنند و مین از برندی که شما دوست دارید بخرن ؟
آخه تا کی باید پول بیخود تو جیب اون شرکتهای معروف بکنیم به خاطر یک اسم
اگر دقت کرده باشید بنده در برخی موارد قطعا نظرم مین گیگا بوده ولی برای یک سری بخصوص و اون هم به خاطر قیمت مناسب کیفیت مدار تغذیه منحصر به فرد ( در اون رنج قیمت ) اون برد بوده
قبلا عرض کردم دوباره هم میگم اینکه تعصب روی یک برند بخصوص داشته باشیم مربوط به زمانی میشد که اطلاعات کافی وجود نداشت
در حال حاضر ممکنه یک برد الایت بهتر از یک مین در همون رنج کارائی گیگا باشه ، اگر از گارانتی خیالم راحت باشه و قیمت مناسب باشه اول الایت رو خوب تست میکنم و پیشنهاد میدم و هیچ ترسی هم از این موضوع ندارم
در مورد قیمت رم هم که یک نفر رو فرستادم به آدرسی که فرمودید و گفتم قیمت شما مال ۲-۳ ماه قبل بوده
به عنوان تیکه بهتون گفتم قیمتها دوبرابر این ارقامه ، انگار از پشت کوه اومدم جواب دادین با قیمت 200٪ بهم میدین ( البته این بحث رو تا جائی که یادم میاد گفتید حتی تو پروفایلتون هم ادامه ندم ولی جالبه که توی فروم عمومی باز مطرحش کردید )
به این قیمت دادنهای شما عادت کردم برای مثال دیروز یا پریروز وسترن دیجیتال بلک ۱ ترابایتی قیمت داده بودید 98 که حداقل 15 هزار تومن از قیمت واقعی پائین تر بود
عزیز جان ما اینجا هستیم که بهم کمک کنیم برای انتخاب بهترینها ، بنده پیشنهادات خودم رو میدم ، شما هم پیشنهادهای خودت رو بده دوستان به اندازه کافی دانش دارند که به دنبال صحبت بنده یا جناب عالی چشم و گوش بسته نرن خرید کنند
به مرور زمان مشخص میشه کدوم پیشنهادها بهینه بوده و جنبه عملی داشته و کدامیک فقط وقت گذرونی و ادعا بوده
شما هم اگر مایلید ادامه بحث بدین به تاپیک بزنید انتقاد از پیشنهادهای کلاهبرداری با آی دی نیما بنده تا آخرش پا به پا باهاتون میام و بحث رو ناتموم نمیزارم
از وحید گرامی هم بابت به انحراف رفتن تاپیکشون پوزش میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
اشکال نداره برادر ... استفاده میکنیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب میگفتیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ازراک یک برد مثل دیگر بردها ولی بهترین برد ممکن هست? . اگر آشنا داشته باشی تو سازگار تو تعمیراتش دقیقا بهت میگن از روی نقشه کجاهای برد ازراک از لحاظ طراحی مشکل دارد . یکی از مشکلات ضعف شدید تو قسمت مدار کارت صداش هست . بردهای خوبی هم داره ولی من به شخصا سعی میکنم روی برند دیگه حرکت کنم . الایت باز از ازراک کمی بهتر است . کلا این برد رو رد نمیکنم ولی خودم دو مدل از ازراک رو امتحان کردم CONROE 945G-DVI و 775DUAL-VSTA هر دو هم به گارانتی کشید مارو . در هر دو مورد هم برد تعویض شد با ECS
reza76622201 (23-12-09), ripek (23-12-09)
|
|
جواب شما مثبت هستش ، در خیلی از موارد ازراک بهترین بردیه که میشه انتخاب کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منکر این نیستم که ازراک برد مزخرف نساخته ، قطعا با این همه تنوع در مدل ، بردهائی که فقط به درد سطل أشغال میخوره هم ساخته
متاسفانه در سازگار أشنا ندارم ، شما لطفا سئوال بفرمائید و نتیجه رو اعلام کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تجربه مشابه شما ، بنده با مادربرد فاکس کان داشتم ولی این دلیل نمیشه که بگم این شرکت برد آشغال میزنه
حرف من اینه که الان باید هر مادربرد رو بدون توجه به سازنده بررسی کرد ، ممکنه یک برد از msi با امکاناتی که داره برای یک کاربرد مناسبتر از برد asus یا گیگا باشه
اینکه سوزنمون گیر کنه روی یک برند و هر بردی بزنه آیه قرآن باشه مدتهاست با بالا رفتن سطح سواد عمومی و کیفیت ارتباط منسوخ شده
برای اینکه در جریان باشید بنده یکی از مخالفین سر سخت ازراک بودم و با دوستان توی نمایندگی شاب سر این موضوع خیلی بحث داشتیم
دوستان لطف کردن قبل از عرضه این محصول از تمام مدلها ( amd ) در اختیارم گذاشتن و با دید منفی شروع به تست این بردها کردم که یک ایرادی ازشون پیدا کنم
در نهایت تونستم از ۲ مدل ایراد بگیرم و اثبات کنم ، که اون ۲ مدل از لیست واردات حذف شد ( البته ۲ مدل اخیرا جایگزین کردن که هنوز تست نکردم )
این ۹ مدلی که الان دارن ارائه میکنند رو در حد مرگ تست کردم و از نظر کارکرد و گارانتی خیالم ازشون 100٪ راحته
کاربر شهرسختافزار
خدا نکنه داريم با هم بحث مي کنيم. اگر ناراحت ميشيد بگيد تا بحثو خاتمه بديم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده برند EliteGroup رو آشغال گفتم. ضمنا Asrock هم از نظر کيفي چندان فرقي با اون نداره. دورنما و سابقه يک برنده که باعث ضاوت در مورد اون ميشه. حتي از نظر تنظيمات مفيد موجود در باياس هم در زماني که RAM DDR بود اين برند واقعا بد بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اين مورد خاصي که شما مي فرمائيد رو نصب نکردم. شايد اين مورد خوب از آب دربياد اما نگرش عمومي نسبت به اين برند رو تغيير نمي ده.
لطفا توضيحات جناب بهادر رو هم در پست قبلي ايشون بخون.
اين فکر کاملا غلطه که Asus و Giagbyte دارن پول اسمشون رو مي خورن. توي هر سايت معتبري که بريد واسه تستهاش از اين برندها استفاده کرده. شما از د نفر فرد کارکشته و مجرب سوال کن که از بين اين سه برند کدومو پيشنهاد مي کنيد نتيجه بگيريد!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ديگه هيچ وقت نگيد پول اسمو مي خورن. اونم بخاطر يه طرفداري از يه برند کاملا معمولي مثل Asrock در برابر برندهاي مطرح مثل مثل Asus و Gigabyte و Fox Conn .
اما کسي که 65000 تومان داره و مي خواد چيپ مادربوردشم 780 باشه چاره ديگه اي نداره.
آره شما يه تست مي کنين. اينم مشتري بيچاره هست که برد الايتش بيخود و بيجت يه دفعه مي سوزه و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کما اينکه بوردهاي قديمي اين برند واقعا از نظر خرابي رتبه اول رو دارن.
مخصوصا مدلهاييش که CPU Onboard داشتند.
مادربوردهاي Mercury هم از همين دسته هستند و کيفيت بسيار پاييني دارند و ارزونن.
بنده هم قيمت گرفتم . شما گفتيد RAM 2*2GB Corsair DDR3/BUS1333Mhz DHX قيمت 125000 تومان داديد. بنده چه اون موقع و چه الان قيمت 88000 تومان دارم. اي بابا. تقصير ما چيه شما قيمت بالا داريد!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض کردم اگر مي خواين براتون بخرم. شما سکوت کرديد.
آقا نيما بنده قيمتهايي رو که در اين موارد دادم مطمئنم. شما مي خواين. اينقدر جو سازي نکنيد. بنده با همين قيمت تقديم مي کنم.
به تمام ايرانيها هم اعلام مي کنم که بنده اين قيمت دارم.مي خواين!؟ يا علي.
اتفاقا اکثر مراجعه کنندگان بخاطر نداشتن دانش کافي و تجربه يه اين سايت ميان و روا نيست که قطعه بد يا قيمت بالا بهشون بديم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا اين بحثها سازنده هست و فکر نکنم کسي با اين بحثها مخالف باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پايان بازم عرض مي کنم بنده قيمتهايي رو که دادم مطمئنتم.
اما مطالبي که شما فقط اعتراض کرديد و بعدا پاسخگو نبوديد:
1) H.D.D Segate Baraccuda XT قيمتش رو از کجا داريد؟!
2) قيمت هارد Samsung SpinPoint F3 که توي مدارک اومده و شما ميگيد 20٪ ارزونتر از Western هست رو از کجا آورديد و از کجا ميشه تهيه کرد.
لطفا پستها رو کامل بخونيد و جواب بديد. هنوز توي پست قبلي خيلي موارد رو جواب نداديد.
با تقديم احترام.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 23-12-09 انجام شده است
ripek (23-12-09)
میبری میدوزی نتیجه میگیری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پست من در رابطه با این سئوالات شماست
اینجا یک اشتباه تایپی دارم که سیگیت سیگست تایپ شده ولی نمیدونم شما چگونه این کلمه رو H.D.D Segate Baraccuda XT یا Samsung SpinPoint F3 خوندید سیگیت معمولی یعنی barracuda 7200.12برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت 500 گیگ سیگیت 50 تومن هستش و وسترن بلک حداقل 66 تومن یعنی 32٪ گرونتر
قیمت 1 ترابایت سیگیت 92 قیمت داره و وسترن بلک 120 ( قیمت این لحظه ) که اینم میشه 30 ٪ اختلاف
یک بار امید عزیز همین حرف رو به من سر یک تاپیکم زد و دیدم درست میگه و درب اون تاپیک رو تخته کردم
حالا این حرف رو به شما میزنم بحث علمی بکن و با بنده هم کل نگیر چون امکانت و دسترسیم به قطعات بازار وسیعه و شما برای اثبات حرفهاتون هزینه ( مالی و زمانی ) خیلی زیادی باید صرف کنید تا به این نتیجه برسید که درست میگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم میل خودتونه میخواهید ادامه بدید لطفا پستهای کوتاه بدین تا جواب بدم
AMD>INTEL (23-12-09), Extreme (23-12-09), HoSsEiN.iR (23-12-09), ripek (24-12-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نيما جان . براي آخرين بار به شما عرض مي کنم که بنده هاردديسک وسترن بلک 1 ترابايت 98000 تومان مي خرم. اوني که داره به شما ميده 116000 تومان داره بهتون ميندازه!!! ديگه در اين مورد باهاتون بحث نمي گکنم بهتره همون قيمت بخريد. رم Corsair هم دارن قيمشتو دارن بهتون ميندازن. در اين مورد هم ديگه بحثي باهاتون ندارم.
ضمنا Performance اي که توي سايتهايي مثل تامز واسه هاردديسکها اومده وسترن ديجيتال بلک رو با Segate Baraccuda XT مقايسه کرده که در تقريبا همرده بودند و انتخاب به کاربري از اون بر ميگرده . من از شما خواستم قيمت و محل فروش سري XT هارد سيگيت رو بهم بديد.
شما آيا مدالها و عناويني که Asus و GigaByte در سريهاي مختلف مادربورد آوردن رو اصلا ديديد؟!
ببينيد اينکه Asrock از هر نظر توي بازار يک برند درجه دوم به نسبت Asus و gigabyte هست نيازي نيست که بنده بگم و يا بخوام تجربمو بگم. اينو ديگه هر .... مي دونه. پس در اين مورد هم ديگه باهاتون بحثي ندارم.
ضمنا از قيمتهاي پرتتون و يشنهاداتتون(در برخي موارد ....) هم مشخصه که چقدر دسترسيتون به قيمتها و بازار قويه!!!! مواظب باشيد بهتون نندازن.
ضمنا دليلي نداره وقتي کيفيت برندهاي مطرح بالاتره بنده بيام و صرفا واسه اينکه خودمو متفاوت جلوه بدم يه برند ديگرو معرفي کنم. اين مراحعه کننده با سايته که ضرر ميکگنه. واگرنه واسه بنده هم توصيه برندهاي درجه دو کاري نداره.
موفق باشيد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks