دوستان میشه یه راهنمایی کنید من رو؟
در مورد کارت 9800gx2. کارت خوبیه؟؟؟ارزش خرید داره؟؟؟قیمتش چنده؟؟؟از 9800gt بهتره؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
دوستان میشه یه راهنمایی کنید من رو؟
در مورد کارت 9800gx2. کارت خوبیه؟؟؟ارزش خرید داره؟؟؟قیمتش چنده؟؟؟از 9800gt بهتره؟؟؟
|
|
سلام گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.45 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا یک تاپیک جدا برای سئوالتون بزنید تا بهتر بتونید جواب بگیرید
کارت بدی نیست ولی یکم قدیمیه و مصرف بالائی داره
شما بودجه مورد نظرتون و مشخصات سیستم و بخصوص پاورتون رو تو یک تاپیک جدا بزنید دوستان حتما جواب میدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
حالا نمیشه تو همین تاپیک سیستمم رو بگم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست عزیز ترجیها برای سوال خودتون تاپیک جداگانه بزنید تا مسیر تاپیک عوض نشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.45 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
---------------------------------------------
وحید جان سلام .
چند روز پیش نیمای عزیز به بنده سیستمی با مشخصات زیر معرفی کرد که من واقعا از سرعت اون راضی هستم .
Asrock M31 Glan
Athlon ll X2 240
2GB DDR2 1066 Cl5 Apoge
500GB Seagate 7200.12
Radeon HD4890
Samsung DVDrw
Power 450W Acbel
Case - Carbon
قیمت کلی چیزی نزدیک به 530 هزار تومان شد .
واقعا از کیفیت قطعات راضی هستم و مین Asrock رو بهت پیشنهاد میدم .
با تشکر - نیما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
AMD>INTEL (23-12-09), D J V A H I D (23-12-09), ripek (23-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks