با عرض سلامی دوبارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با هارد hapalii جان توضیح دادن
در رابطه با مادربرد : بنده مشکلی در A780GM-Le/128 نمیبینم گیگا و اسوس هم قبول دارم اما دلیل منطقی نمیبینم که تو هر قیمتی گیگا و اسوس بهتر باشه
مادربردی که شما پیشنهاد دادید اینتل هست و من دلیلی نیمی بینم که با مادربرد های AMD مقایسش کنم چون نوع طراحی این دو برد کاملا متفاوت هست
اما میخواستم بدونم که شما چه دلیلی تو مادربردG41M-ES2L میبینید که اونو بهتر میدونید ؟!!؟
به خاطر اینکه مدل گیگا هست؟یا دلیل دیگه ای داره ؟
این برد 8 گیگ رم تا باس 800 ساپورت میکنه و PCI Express x16 slot و ICH7 که در بردهای اینتل خیلی خیلی برد ضعیفی هست خوبی آن صرفا به خاطر چیپست G41 هست (منظورمو کلی گفتم نه به خاطر قیمتش)
اما به مشخصات A780GM-Le/128 نگاه کنید
http://www.asrock.com/mb/overview.as...A780GM-LE/128M
خودتون متوجه میشید که در برد های AMD این برد واقعا برد خوبی( البته با توجه به قیمتش )
که از نظر کیفیت G41M-ES2L اصلا برتری نسبت به A780GM-Le/128 ندارد و A780GM-Le/128 خیلی بهتر ازG41M-ES2L هست
لطفا دلیل خودتون رو درباره ی برتری G41M-ES2L نسبت A780GM-Le/128 بیان کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی منظور دقیقتون از ظرافت پایین و استهلاک بالا چیست میشه بیشتر توضیح بدین؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره تنظیم Jumper Setting هم باید بگم که من برد های زیادی از asus دیدم که یک ماه بعد از کار کردن دیگه سیستمو بوت نمیکردند و مجبور می شدم که دوباره آن ها را تنظیم کنم .
مادربرد های گیگای زیادی هم دیدم که بعد از بستن مشکل پیدا می کردند که با آپدیت بایوس مشکلشان حل میشد .
--------------------
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks