متاسفانه پاسخها و دلایل شما منو مجاب نکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که همه میدونیم در کشور چین هم جنس أشغال تولید میشه هم قطعات درجه ۱ ، ساخت چین بودن از نظر من در حال حاضر نقطه ضعفی برای یک محصول به حساب نمیاد
توی اون مدارکی هم که آوردید سری حرفهای وسترن هم بود ولی توی سری معمولی تفاوت فاحشی که بخواد تقاوت قیمت بیش از ۲۰٪ وسترن بلک نسبت یه سیگست باشه رو مشاهده نکردم ( درسته که سری حرفهای وسترن معمولا حرف اول رو میزنه ولی برای یک هارد 300 گیگابایتی باید هزینهای حدود ۳۰۰ هزار تومن انجام بشه )
برای سیستم خودم هارد وسترن بلک میگیرم و به این هارد کاملا اطمینان دارم ولی این اطمینان دلیل نمیشه که بخوام چشمم رو روی همه چیز ببندم و پول دوستان رو فدای این تعصبم بکنم
در مورد اون ارگان و مادربردهای قدیمی هم نظری ندارم ولی همینقدری میدونم که مادربرد معمولا قسمت تغذیه پردازندش زیر فشار هستش و خازنهای این قسمت ممکنه معیوب بشه که در سری جدید خازنها حالت جامد شده
در آخر هم مقایسه x4500 با hd3200 بنده رو به تعجب وا داشت
لطفا اگر انتقادی به پیشنهادام دارید با دلیل معقول یا تجربه شخصی بیان کنید . "تیم کارشناسی " ، "میگن" یا "شنیدم" که دلیل نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks