Segate سری 12 یکی از پر فروش ترین هارد هاست این میشه توی بازار هم دید اکثر فروشنده ها حداقل در کنار برند دیگه این برند رو هم دارن حالا شاید به توزیع خوب و همگیر ترش مربوط باشه حداقل توی بازار ایران در مورد 4 تا خرابی توی 8 تا هارد هم حتی با فرض قبول کردن کیفیت بد این هارد ها که از نظر من هم اصلا این طور نیست تقریبا غیر ممکن شما باید ببینید مشکل از کجاست من نمی دونم ولی فکر کنم کلا اون 8 تا هارد مورد داشتند و اتفاقا این که 4 تاش کار کرده به خاطر کیفیت خوبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم می گم 50 % خرابی حتی برای اجناس تقلبی چینی هم درصد خرابی بالائی یه جورائی غیر ممکن. ضمن این که من دیدم برای کیفیت خوب برند های سامسونگ و وسترن اکثرن از F3 و سری بلاک وسترن نام می برند که اولی تقریبا تو بازار نیست و دومی هم قیمت دو برابر هارد های معمولی داره پس برای معرفی بهتر مدل های خاص رو رها کنیم رو موجودی بازار بیشتر تکیه کرد در باره هارد سامسونگ که من خودم هفته پیش تقریبا نصف مغازه های بازار رضا و ایران رو گشتم هارد F3 سامسونگ که نیست چیزی هم که بود سری F1 بود اکثرا تا جائی که من دیدم که 5400 دوره نه 7200 وسترن ها هم که همه از سری سبز بود که حالا درست یا غلط مثل سری 11 سیگیت حرف و حدیث هایی پشتش هست.
در آخر هم بزنم به تخته چه فورش هایی 200 تا 300 تا 7000 تا و 8 تا 8 تا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks