رضا جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی این ۲ هفته بیشتر از ۲۰ تا سیستم با انواع مین ازراک و ۳۰ تا سیستم با seagate baracuda 7200.12 بستم و هیچ مشکلی هم باهاشون نداشتم
توی ۶ ماه اخیر هم بالای 250 دستگاه با مین ازراک بستم که تا امروز 6 مورد مشکل داشته که سریعا تعویض شده ( که این هم بنظرم آمار خوبیه )
فقط یک مورد داشتم که شرکت ۸ هزار تومان بابت تعمیر دریافت کرد و اون هم برد کاملا شکسته بود ( که بعدا معلوم شد توی اسباب کشی کیس از راه پله افتاده بوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
هارد هم تعداد فروش سیگیت رو نمیدونم ولی زیر 200 تا نباید باشه و آمار برگشتی هم ۳ تا دونه بوده که یکیش مال همین سیستم بالا بود
برای تک تک این آمارهائی هم که دادم دلیل و مدرک دارم اگر دوست داشتی میتونی یه وعدهای بکنی تا بهت نشون بدم
برای مثال همین دیروز یه مین ۵۴ تومنی ازراک به یکی از اساتید مسلم همین فروم پیشنهاد دادم و با یه کانفیگ پیشنهادی یه سیستم تقدیمشون کردم ( با همین هارد سیگیت مورد بحث )
ایشون امروز اعلام کردن که این سیستم از نظر پرفورمنس بازی از سیستم خودشون ( که بالای ۲ میلیون براش هزینه کردن ) فریم ریت بالاتری میده و کاملا از پرفرمنس سیستم راضی بودند
این که میگی اصلا کیفیت نداره رو درک نمیکنم ، اگر دلیل و مدرکی داری بگو تا در معرفی این قطعات بیشتر دقت کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks