سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ninjapackyou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل اصلی شما پاور هست که باید پاور جدید بخری مثلا 450 وات.
حالا اگه از سالم بودن مادربردت مطمئن هستی می تونی اینکار رو انجام بدی ولی به دلیل قدرت کارت گرافیک ممکنه در بعضی از بازی ها کمی گلوگاه ایجاد بشه به خاطر ضعف پردازنده در مقایل گرافیک. ولی من برای شما در اینترنت گشتم دیدم که خیلی ها همین سی پی یو رو با GTx 750 TI دارن استفاده می کنن و با همین مادربرد.
GT 1030 گزینه منطقی تریه ولی خوب RX 550 نسبت به قیمتش برتری بیشتری به GT 1030 داره
ولی در کل به این نمیگن ارتقا چون اگه همون موقع که شما پردازنده دو هسته ای داشتی می رفتی این 4 هسته ای رو می خریدی می شد ارتقا چون این پزردازنده با نرم افزارهای اون موقع هماهنگی داشت اما الان این پردازنده 4 هسته ای از یک پردازنده دو هسته ای چند نسل پیش هم ضعیف تره. بنابراین من اگه جای شما باشم پولم رو پس انداز می کنم و یک سیستم جدید و به روز می خرم. الان هم که قیمت قطعات بالا رفته به دلیل بالا رفتن قیمت ذلار و زمان مناسبی برای خرید نیست. شما ثملا قیمت g4400 رو در بیار
ولی باز هر طور که خودت صلاح می دونی
لینک مقایسه

Bookmarks