irestorer (30-06-17)
دوست عزیز من نظرم اینه که سیستم زیر رو تهیه کن البته مادربردش ایسوس نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط irestorer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو تا رم هم نوشتم هر کدوم رو صلاح دونستی بخر
Gigabyte P110-D3 * 300 000
Intel Core i3-7100 * 420 000
Corsair Vengeance LPX 8GB 2400MHz CL16 DDR4 * 270 000
Gskill AEGIS Series 8GB 2400Mhz CL15 Single DDR4 * 250 000
irestorer (30-06-17)
نیازی به تعویض رم نیست . این رم مشکلی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط irestorer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
- - - Updated - - -
واقعا ممنون از راهنمایی شما پس من همون ای دیتا را میخرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از تمام دوستانی دیگه ای که راهنمایی کردن و یا راهنمایی میکنن. فقط دوستی که مین گیگا معرفی کرد متاسفانه من خاطره خوشی از مین گیگا و آواژنگ ندارم و با خودم عهد کردم دیگه گیگا نخرم.
آخرین ویرایش توسط irestorer در تاریخ 30-06-17 انجام شده است
ویرایش توسط مدیریت انجمن
گیگابایت هم مشکلی نداره . در کل برد انتخابی خودتون موردی نداره که بخواهید عوض کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط irestorer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن لزوم فن پردازنده هم موقع کار سنگین میفهمید
هفته ای بالای 4 تا سیستم دارم میبندم . اگر فن خودش جوابگو بود فن را پیشنهاد نمیکردم .
کاربر شهرسختافزار
مدیر جان من به تجربه شما اطمینان دارم. شما را از زمان PT میشناسم. قطعا به توصیه شما در مورد رم و مین و خرید fan ای که فرمودید عمل میکنم. دیگه 50 تومن فن زیاد به جایی بر نمیخوره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش توسط مدیریت انجمن
دوست عزیز من هم می خواستم برای سیستم جدیدم مادربرد گیگابایت بگیرم اون هم با گارانتی آواژنگ. لطف می کنی تجربت رو از مادربرد گیگابایت و شرکت آواژنگ در اختیار من هم قرار بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط irestorer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون من هم نمی خوام ضرر کنم
irestorer (30-06-17)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا شرحش مفصله و بخوام اینجا بگم تاپیک منحرف میشه و از بحث اصلی خارج میشیم...
ویرایش توسط مدیریت انجمن
DOOM999 (30-06-17)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks