دوست عزیز ورود شما رو به انجمن تبریک میگم. اینطور که من از صحبتهای شما متوجه شدم ، شما قصد کار با نرم افزارهای خلی سنگین ندارید و بیشتر از اون برای شما کارایی و نرمی در ویندوز و برنامه ها مهم است. به هر حال اول از شما تقاضا دارم که شما هم کمی بیشتر توضیح دهید که هدفتان از خرید این سیستم چیست؟ آیا به بازی های کامپیوتری هم علاقه دارید؟
با این حال من سعس میکنم کمی در رابطه با پردازنده ها برای شما بنویسم:
اگر انتظار شما از این سیستم کار با نرم افزارهای سنگین نیست و همانطور که گفتم نرمی و روانی در ویندوز و برنامه ها بیشتر مورد توجه شماست ، از نظر اینجانب پردازنده های AMD الان هم از نظر کارایی و هم از نظر قیمت برای اینچنین سیستم هایی بهترین انتخاب هستند. بر خلاف اون چیزی که دوست خوبمون در پست بالا گفتند ، اگر به سایت های معرفی شده سری زده باشید حتما خواهید دید که تمام تست های صورت گرفته با نرم افزارهایی بوده که قدرت بالایی رو طلب می کنند. (مثل 3D Mark و 3D Max و Photoshop و ...) و من هم به همین دلیل هست که میگم نوع کاربریتون رو از سیستم عنوان کنید. چون ممکنه اینتل بخرید ولی اون چیزی نباشه که انتظارشو داشتید و یا حتی بلعکس!
قدم بعد انتخاب تعداد هسته : همانطور که می دانید امروزه پردازنده های اینتل شامل 2 هسته ای و 4 هسته ای و پردازنده های AMD شامل 2 هسته 3 هسته و 4 هسته میشوند. پیشنهاد من هم برای انتخاب تعداد هسته باز به نوع کاربری شما از سیستم بر میگرده. اگر میخواهید آینده نگری کنید و این سیستم را برای مدت زیادی داشته باشید و قدرت هم برایتان مهم است مدل Phenom 9950 رو با فرکانس کاری 2.6 پیشنهاد می کنم و اگر نیازی به این قدرت زیاد ندارید و استفاده شما از سیستم کاملا معمولی هست می توانید یک دو هسته ای جدید از AMD مثل رو مدنظر قرار بدید.
توجه داشته باشید که امروزه برنامه های نسبتا کمی وجود دارند که بتوانند از تمام قدرت یک چهار هسته ای استفاده کنند. و من هم دقیقا به همین دلیل بود که گفتم اگر میخواهید آینده نگری کنید یک چهار هسته ای بردارید چون ممکن است در برخی از برنامه های امروزی که برای یک چهار هسته ای بهینه نشده اند ، پردازنده های دو هسته ای سریعتر عمل کنند.
مشخصات مدل های 2 و 3 و 4 هسته ای AMD در این سایت: http://www.guru3d.com/article/amd-at...50-be-review/2
چند مدل دیگر از چهار هسته ای های AMD :
پردازنده های Phenome II که ویرایش جدیدتری از Phenom بوده و دارای تکنولوژی ساخت جدیدتر هم می باشند.
قوی ترین چهار هسته ای AMD در حال حاضر Phenom II X4 955 بوده که قیمت اون در بازارهای جهانی 250 دلار است که اگر بتوانید با حدود همین قیمت در ایران هم پیدا کنید ، به شما قول میدم که تا مدت زیادی نیاز به ارتقا سیستم نخواهید داشت. چون همین الان هم در همین رنج قیمت این مدل از Core 2 Quad های اینتل در بیشتر شرایط سریعتر عمل میکند و حتی اگر بخواهید آنرا با سیستم های لوکس Core i7 920 از اینتل مقایسه کنید ، به نسبت قیمت خیلی جالب توجه می باشد.
سه هسته ای ها هم معمولا متعادل تر بوده و بین 4 هسته ای ها و 2 هسته ای ها قرار میگیرند.
در این سایت می توانید اختلاف میان مدل های مختلف AMD را طی چند صفحه در جداول با تست های مختلف ببینید. (امتیاز بیشتر بهتر است!)
و اما برای کارت گرافیک هم باید دید که شما تا چه حد به بازی های کامپیوتری علاقه مندید. مسلما هر چه برای پردازنده بیشتر هزینه کنید مجبور هستید برای موازنه بودجه خود گرافیک پایین تری هم بردارید و برای جواب دادن به این قسمت منتظر نظر شما می مانم.

Bookmarks