کار من بیشتر مطالعه و وبگردی است. گیم بازی نمیکنم.
مدل کارت گرافیگ سیستم من biostar radeon rx560 4G
چشم من زود خشک میشه. بنابراین یه مانیتوری میخواهم که در این زمینه کمتر اذیتم کنه
مرسی
کار من بیشتر مطالعه و وبگردی است. گیم بازی نمیکنم.
مدل کارت گرافیگ سیستم من biostar radeon rx560 4G
چشم من زود خشک میشه. بنابراین یه مانیتوری میخواهم که در این زمینه کمتر اذیتم کنه
مرسی
|
سلام
مانیتورتون به نظرم این دو ویژگی اساسی را باید داشته باشه :
اول اینکه refresh rate اش خوب باشه . حداقل 75 هرتز . اما 120 هرتز را در صورت داشتن بودجه پیشنهاد میکنم .
دوم اینکه eye care داشته باشه (معمولا مانیتورهای متوسط هم این دو ویژگی را دارن) .
شدت میزان روشنایی که کم یا زیاد کنید هم تاثیر گذاره .
بقیه ی راهنمایی را منتظر راهنمایی دوستان باشید .
Davood2549 (03-05-22), Namayesh (04-05-22), Speed Racer (04-05-22), XFXForce (05-05-22)
مرسی. این تکنولوژی FreeSync چیه؟ آیا مانیتوری که تهیه میکنم بهتره ساپورتش کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Namayesh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای همزمان و هماهنگ کردن فریم های خروجی گرافیک و refresh rate ئه مانیتور هست و برای بازی کردن کاربرد داره .
برای شما فایده نداره .
Namayesh (04-05-22), Speed Racer (04-05-22)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Namayesh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به نیازتون و بودجه تون توی سایز 24 اینچ
ASUS VA24EHE 23.8 inch
مانیتور خوبیه.
هم 75 هرتز هست هم eye care داره و flicker free و مهم تر از همه پنلش هم ips هست.
قیمتش با گارانتی اصلی حدود 5 میلیون تومان هست.
27ش هم هست
ASUS VL279HE 27 inch 75Hz IPS
که 6 و خورده ای هست.
سامسونگ هم 27 داره با همون مشخصات
SAMSUNG T35F LF27T350FH FreeSync IPS 27
البته ارزون تر و 5 و نیم ایناست چون گارنتی اصلی نیست و شرکتی هست.
To improve is to change. To perfect is to change often
Namayesh (04-05-22), SajjadKhati (05-05-22), Speed Racer (04-05-22)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks