سلام دوستان عزیز
خوب من میخوام حدود 30 سیستم برای سایت مدرسه ببندم که قراره توش انواع اقسام آموزش ها رو بدن البته دوست دارم حول حوش 500 تومن با مانیتور LCD در بیارم و برندهایی که گارانتی خوبی دارن انتخاب کنم لطفا پیشنهاد خودتونو بدید
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان عزیز
خوب من میخوام حدود 30 سیستم برای سایت مدرسه ببندم که قراره توش انواع اقسام آموزش ها رو بدن البته دوست دارم حول حوش 500 تومن با مانیتور LCD در بیارم و برندهایی که گارانتی خوبی دارن انتخاب کنم لطفا پیشنهاد خودتونو بدید
ممنون
آخرین ویرایش توسط amrdiab در تاریخ 09-06-10 انجام شده است
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
samsun/lg 19 ~150
key+mouse+speaker 30
m3a785gxh/128 97
elixir/adata 2*1gb 1333 64
athlon ii x2 245 63
green 330 28
case zeus 20
asus 22x 30
segate barracuda 500gb 46
amrdiab (10-06-10)
کاربر شهرسختافزار
مرسی زحمت کشیدید تقریبا خودم هم مشابه همین در اورده بودم با مین برد usb3 880g گیگا که این مین 108 هستش نظرتون چیه
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
قصد دارم 10 تا سیستم دیگه با مانیتور تهیه کنم پیشنهادتون جی هستش تا 500
ممنون
آخرین ویرایش توسط amrdiab در تاریخ 04-08-10 انجام شده است
nima_hl (04-08-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می بخشید دقیقا برای چه کاری؟
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
سلام برای سایت کامپیوتر مدرسه هستش و کاربرد های عمومی و اموزشی از استفاده از نرم های اموزشی گرفته تا نرم افزارهای ادیت عکس و فیلم و فلش در حد مبتدی و ..
ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
مین برد معمولا پیدا کردنش تو بازار سخته مانیتور هم مدل خاصی مد نظر دارید ؟ ضمنا اگر بخوام گرافیک جدا بزارم پیشنهادتون چی میشه تو این رنج
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر در پیدا کردن مادربرد مشکل داشتید بهم pm بدین تا کمکتون کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین دوست گرامی مادربرد پیشنهادی به دلیل دارا بودن خازنهای ژاپنی ، طراحی نسبتا جدید و امکانات خوبی که داره یکی از بهترین پیشنهاداتیه که میتونم برای کار شما بدم
شما با این قیمت میتونید یک مادربرد حدود 50-60 تومنی و یک گرافیک 40-50 تومنی خرید کنید که احتمال قوی ، از نظر گرافیکی بهتر از این مین باشه ولی مادربردهای ارزون قیمت معمولا از کیفیت لازم برخوردار نیستند و معمولا بعد از 2-3 سال باید تعویض بشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر پارامتر طول عمر براتون مهم نیست بفرمائید تا بهتون معرفی کنم
amrdiab (17-08-10)
کاربر شهرسختافزار
دوستان با شرایط بالا منتظر پیشنهادتون هستم
مرسی
عزیز اگر اون کانفیگ بالا مشکلی داره بفرمائید تا تغییر بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks