سلام
مادربرد و رم مناسب برای پردازنده AMD RYZEN 5 3400G چی پیشنهاد میدید؟ تفاوت این پردازنده 3200g چقدر هست
برای گیم استفاده نمی کنم اما بعدا شاید یه کارت گرافیک اضافه کردم.
قیمت هم کمتر از 3 بگید.
برای این کانفیگ چه پاوری مناسب هست...
کاربر شهرسختافزار
سلام
مادربرد و رم مناسب برای پردازنده AMD RYZEN 5 3400G چی پیشنهاد میدید؟ تفاوت این پردازنده 3200g چقدر هست
برای گیم استفاده نمی کنم اما بعدا شاید یه کارت گرافیک اضافه کردم.
قیمت هم کمتر از 3 بگید.
برای این کانفیگ چه پاوری مناسب هست...
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.737 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI B450 GAMING PLUS MAX
پاور هم برای قصد خرید گرافیک دارید 480 وات گرین تهیه کنید اگر نه 400 وات اکو تهیه کنید .
ho3ein.737 (21-04-20)
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم هم پیشنهاد میدید؟
توی این سری رایزن سرعت حافظه و دوکاناله بودن تاثیر داره؟
رم سریعتر بهتره ولی خوب با توجه به قیمت ها بهترین انتخاب رمیه که زیر نوشتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.737 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم دو ماجول 8 گیگ 2666 کروشیال تهیه کنید .
ho3ein.737 (21-04-20)
کاربر شهرسختافزار
نظرتون درمورد این رم چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Kingston HyperX Predator DDR4 3200MHz CL16 Dual Channel RAM - 8GB
تفاوتشون حدود 300ت هست
پ.ن: مادربرد دیگه ای پیشنهاد میدید؟ فک نکنم تو اصفهان بتونم گیر بیارم مدلی که گفتید...
اصلا سراغ HYPER X نریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.737 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم های همه کپی هست و دردسر ساز
آنلاین خرید کنید مادربرد رو
بهترین مادربردی که میتونید بگیرید بی دردسره
ho3ein.737 (21-04-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
شرمنده
من الان تو بازارم و مارک کروشیال رو نتونستم پیدا کنم نظرتون در مورد این چیه؟ قیمت ۷۰۰
Kingmax 8GB DDR4 3000Mhz CL16 RGB RAM
پلتفرم رایزن ممکنه با این رم مشکل داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ho3ein.737 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ho3ein.737 (28-04-20)
ببنید کرسیر Vengeance LPXبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 گیگ باس 3000 و CL16 میتونید پیدا کنید
ho3ein.737 (28-04-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks