اگر لیست برنامه هایی که کار میکنید همچنین سطحی که کار میکنید رو بگید راحتر میشه کمک کرد . در مورد لپتاپ به عنوان استیشن اصلی رو فراموش کنید . چون هم باید هزینه زیادی کنید و در عمل به کارایی pc نمیرسید .
سلام ،وقت بخیر
بنده از سال 2003 تا الان کار طراحی گرافیک انجام میدم
2012 آی مک گرفتم ، ولی اصلا اون کارایی که توقع داشتم رو برآورده نکرد !
مشکلات نایاب بودن نرم افزار و پلاگین های تخصصی هم بماند !
درکل الان میخوام یک سیستم قوی تر ، تا چهار تومن تهیه کنم
حداقل با این مشخصات
i7 - 16Gb Ram - 4Gb VGA
با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم
برای مثال این چند مدل لپ تاپ رو میشه خرید :
Envy 17
Lenovo Y50
Dell Inspiron 17
اینجا همون سوال معروف لپ تاپ یا دسکتاپ پیش میاد
چون حتی اگر سخت افزار های کاملا مشابه باشه ولی باز خیلی ها میگن دسکتاپ بهتره!
خواستم دلیل این موضوع رو بدونم ،چرا یک سی پی یو
برای مثال i7 نسل چهارم با فرکانس مشابه ، میگن روی دسکتاپ بهتر عمل میکنه ؟
مگر نه اینکه نویز الکتریکی توی کیس به دلیل وجود سیم بیشتره ؟
و جدا بودن قطعات و گرد خاک باعث افت سرعت میشه ؟
حتی سایت رسمی اتودسک ، باتوجه به نوع نیاز کاربر و نرم افزارهایی که استفاده میکنه ،
سیستم هایی رو پیشنهاد میده ، که خود اتودسک این سیستم ها رو از نظر سرعت و کارایی تایید میکنه و
خیلی از اونها لپ تاپ های اچ پی _ دل _ یا لنوو هستن !!
پس چرا دسکتاپ اولیت داره ؟
میخواسم مطمعن بشم واقعا چقدر تفاوت داره ؟
مثلا دسکتاپ میتونه 50 درصد بیشتر از مشابه لپ تاپی خودش کارایی داشته باشه؟
برای اینکه موضوع روشن بشه ، مثلا در زمینه دوربین های دیجیتال،
نمیشه دوربین های کامپکت (حتی گران ترین کامپکت) رو با دوربین های حرفه ای (DSLR) مقایسه کرد! ،
فرض کنید یک کامپکت دو میلون باشه ، و هم قیمت یک مدل DSLR باشه باز هم نمیشه مقابسه کرد
چون دوربین های کامپکت اصلا سنسور و لنز ندارن!!
حالا مقایسه لپ تاپ و دسکتاپ هم اینطور هستن یا نه؟؟
چون بنظرم دیگه مثل قبل لپ تاپ ها ضعیف نیستن ، و میشه برای کار های سنگین استفاده کرد ، درسته ؟؟
با توجه به موارد بالا و سخت افزار هایی که الان روی لپ تاپ ها استفاده میشه ، مثل خنک کننده های جدید
و آخرین تکنولوژی CPU - VGA باز هم دسکتاپ بهتره ؟؟
(نکته : البته برای من ظاهر دستگاه ، باطری ، وزن و خنک بودن دستگاه اصلا مهم نیست فقط کارایی بالا در برنامه های سه بعدی و موتورهای رندر مهمه)
با تشکر
|
اگر لیست برنامه هایی که کار میکنید همچنین سطحی که کار میکنید رو بگید راحتر میشه کمک کرد . در مورد لپتاپ به عنوان استیشن اصلی رو فراموش کنید . چون هم باید هزینه زیادی کنید و در عمل به کارایی pc نمیرسید .
alksdj (03-01-15), M3RS4D 50062 (02-01-15), mehdi.scs9 (02-01-15), Optimus Prime (02-01-15)
ممنون از راهنمایی
بله حتما...
گرافیک سه بعدی (مدل سازی - رندرینگ)
Maya 2012 & 15
(Maxwell Render Engine)
تو این سطح :
mehdiscs9 - Mehdi Sohrabi - CS9 / 3D
موشن گرافیک - ادیت ویدئو (جلوه ویژه)
After Effects
Premiere
و گرافیک دو بعدی
Photoshop
اگر قابلیت حمل و نقل براتون اهمیت کمی دارد. برای اینکه کارتون به بهترین شکل ممکن انجام بشه پیشنهادم میکنم به دنبال خرید پلتفرم x99 اینتل باشید. با پردازنده Core i7-5960Xبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi.scs9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمایل داشتید لیست بهتون میدم
حتی شما روی پردازنده های xeon اینتل هم نیم نگاهی داشته باشید .
alksdj (03-01-15), M3RS4D 50062 (02-01-15), mehdi.scs9 (02-01-15), Optimus Prime (02-01-15)
من هم با امید جان هم نظرم
واقعا لپ تاپ ,قدرتش به دسکتاپ نمیرسه !!!
AMD>INTEL (02-01-15), Apacer (23-01-15), mehdi.scs9 (02-01-15)
مرسی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل اینجاست چون کار ما بصورت پروژه ای هست ، مواردی هم پیش میاد که برای کار باید به محل بریم ، یعنی اولویتم لپ تاپ بود! ولی ظاهرا این تفاوت قدرت اینقدر زیاده که باید بریم سراغ دسکتاپ
با این حال شما لطف کنید مشخصات سیستم پیشنهادی خودتون رو ارسال کنید (دسکتاپ و لپ تاپ) ، زیر چهار تومن ، (خیلی ممنون)
که انشاالله بعدا یه استیشن اچ پی بگیریم ، از خجالت مایا دربیایم :) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (02-01-15)
|
Asus H97 Proبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi.scs9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Core i7-4790
Thermal Right HR-02 Macho Black
Kingston HyperX Fury 2x8GB=16GB DDR3 1600MHz CL10
Asus GTX 750 Ti OC 2GB
Seagate Laptop SSHD Hybrid 1TB HDD + 8GB Turbo Cache ST1000LM014
Asus 24X DRW-24D3ST
Enermax Revolution X'T 730W Gold
Green Mac 1
alksdj (03-01-15), AMD>INTEL (02-01-15), Hessam II (02-01-15), mehdi.scs9 (03-01-15)
Intel Core i7 4790 1.070برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi.scs9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
main Gigabyte GA-Z97-D3H 600t
ram Kingston HyperX Beast 2×4GB bus 2400 330t
vga Gigabyte R9 270X OC 810t
ssd plextor m6s 330t
power Green GP700-HP 320t
case green x1 gaming 142t
cooling thermalright hr2 macho 165t
alksdj (03-01-15), Apacer (23-01-15), I M A N (02-01-15), M3RS4D 50062 (02-01-15), mehdi.scs9 (03-01-15)
AMD>INTELممنون دوستان ،M3RS4D 50062
این چند روز شدیدا درگیر کار بودم از طرفی اینترنتم قطع شد و حسابی برنامه ریزی هام بهم ریخت
بنظرم خرید خوب و آگاهانه یعنی خریدی که حسابی قبلش تحقیق کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به راهنمایی های ارزشمند شما و تحقیقاتی که این چند روز داشتم ، دیگه الان شک ندارم که دسکتاپ بهترین انتخاب هست
البته چون خودم قبلا دوتا دسکتاپ داشتم میدونستم که دسکتاپ بهترینه ، ولی با توجه به سخت افزاری که جدیدا روی لپ تاپ ها استفاده میشه ، گفتم شاید بشه لپ تاپ رو به عنوان سیستم اصلی انتخاب کرد ، که دیگه کاملا حل شد
! بخشید که اصلا لپتاپ رو با دسکتاپ مقایسه کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین که آدم هدفش برای خرید مشخص بشه خیلی مهمه ، حالا بحث هزینه میشه بخش دوم کار
پس میشه گفت مثل اون مثالی که من درباره دو نوع دوربین زدم ، لپ تاپ و دسکتاپ قابل مقایسه نیستن!
حتی اگه ظاهرا روی کاغذ مشخصات مشابه داشته باشن
)سخت افزاری که کوچیک باشه و داغ نکنه ،اصلا سخت افزار نیست! (
حالا جدا از مشخصات سیستم پیشنهادی که شما لطف کردید فرستادید
من تصمیم دارم که یه تحقیق کامل بکنم ؛ تا با انواع و اعداد و سرعت قطعات آشنا بشم
اینطور که من متوجه شدم ، i7 نسل چهارم سری X ، بهترین هست و البته گرون ترین
من هم چنان دارم تحقیق میکنم درباره سخت افزارها مخصوصا سی پی یو
البته هنوز منبعی که کاملا اعداد و نام های
رو درست توضیح بده پیدا نکردم i7
لطفا شما اگه منبعی دارید ارسال کنید که بتونم کاملا انواع اینتل رو تشخیص بدم
اینتل چرا اینقدر سخت نامگذاری کرده محصولاتش رو
|:
چندتا سوال دیگه
- 1ظاهرا بزودی سی پی یو های جدید نسل های بعدی اینتل به بازار میاد ، ارزش داره صبر کنیم ؟
- 2با این بودجه نمیشه بریم سراغ سیستم خنک کننده مایع ؟ سیستمی که هم زمان GPU و پردازنده رو خنک کنه ؟
- 3قطعات اگر بیشتر باشن سیستم بهتر عمل میکنه ،درسته؟ مثلا دوتا رم 8 بجای یک 16 واحد ،
و یا دوتا گرافیک 2 بجای یک گرافیک چهار گیگ؟
- برای انتخاب رم ، فعلا بهترین DDR3 هست درسته ؟ (جدا از مشخصات و سرعت )
تشکر ویژه
1-پردازنده های بردول به زودی عرضه میشوند . چیزی که مهم هست بودجه شماست
2- سیستم خنک کننده مایع میتونید بگیرید . برای gpu لزومی نداره
گرافیک عموما برای کسی هست که گیمر هست و میخواد رزولیشن بالا بازی کنه . بعید میدونم برای کار شما مناسب باشه .
رم های ddr4 هم تو بازار هستند .
همه اینها بر میگرده به بودجه نهایی شما
Apacer (23-01-15), M3RS4D 50062 (22-01-15), mehdi.scs9 (04-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks