MR TASH (26-01-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام...من یه سیستم میخوام جمع کنم با مشخصات زیر که میشه حدودا 860 هزار تومان
لطفا اگه قطعات بهتری با همین حدود قیمت به نظرتون میرسه که بهتره جایگزین اینا کنم بگین
سیستم هم برای بازی و مصرف نیمه حرفه ای
Mainboard: Gigabyte P55-UD3L 170
Cpu: Intel Core i 3 - 540 140
Ram: Apacer dual 2x2GB 1600 90
LCD: Samsung p20500 200
Power: Green 535 70
VGA: Geforce GTS250 160
بقیه قطعات مثل هارد و ... تهیه کردم
این درسته که کیفیت و شفافیت ال سی دی بیشتر از ال ای دی هستش؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MR TASH (26-01-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من اگه جای شما بودم با این قیمت و استفاده شما یه سیتم بر پایه AMD جمعبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alir3za برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میکردم
یه مادربورد حدود 100 تومن
و یه CPU مثل Athlon ii X4 640 با قیمت 115 تومن
حالا با این 100 تومنی که اضافه اوردم به جای GTS 250 یه دونه Sapphire hd 6850
با قیمت 260 تومن می خریدم !!
این سیستم تو گیم و حتی برنامه های دیگه زمین تا آسمونبا سیستم مورد نظر خودتون فرق داره
در مورد مانیتور هم اون حرف شما معکوسش درسته ولی هیچکس پول گرون بابت مانیتور LED نمیده
تفاوت آنچنانی با LCD نداره
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
تو فکر amd هم بودم ولی یک چندتا مسئله بود
اول اینکه phenome میگن در عمل اون سرعت لازمو نداره باز athlon بهتره
بعد برای amd مادربورد خوب تو گیگا نیست فقط MA770 UD3 که اونم نسبتا معمولیه
به نظرت با این مشخصات اگر amd ببندم میشه سرعت و کارایی بیشتری ازش انتظار داشت؟ قاعدتا گرافیک بالاتری که گفتی خیلی متفاوت میکنه کارو
درضمن من تا حالا سیستم amd برای خودم نبستم و یک مقدار حس میکنم ریسکیه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چیکار کنم به نظرت؟
MR TASH (26-01-11)
کاربر شهرسختافزار
ببنید AMD اون قدیما یه سری CPU هایی داغ مثل Athlon 1800 xp داشت که دمای بالایی داشت و غالبا هنگ میکرد 70 80 درجه هم دمای عادیش بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alir3za برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما دیگه اون دوره تموم شده و هنوز خیلیا فکر میکنن وضع همونه و تا اسم AMD میاد یاد یه CPU بنجول !! می افتن که مثل اجاق گاز عمل میکنه !!
در مورد مادربورد هم که خدمتتون گفتم با 110 تومن می تونید Asrock 870Extreme3 رو بخرید که واقعا نسبت کارایی به قیمتش فوق العاده است و
واقعا حیفم میاد جز این مادربورد چیز دبگه ایی رو معرفی کنم!!!
در هر صورت این نظر بنده حقیره می تونید منتظر باشید اساتید هم بیشتر و بهتر راهنماییتون کنن
nothing is as it seems
Alir3za (25-01-11), mehrdad_ab (25-01-11), MR TASH (26-01-11), nima_hl (25-01-11)
کاربر شهرسختافزار
با این توضیحات خیالم در مورد amd راحت تره
فقط مادربورد با اینکه اینجا توی فروم توضیحات کافی در مورد asrock خوندم و میدونم این سری مادربوردش نسبت به قیمتی که داره ارائه میشه ارزش داره
ولی روی کیفیت گیگا یکم ترجیح میدم تا حدی که امکان داره گیگا بگیرم و اگر نشد ازراک
ممنونم از توضیحات کاملت
امیدوارم دوستان دیگه هم محبت کنن و راهنماییم کنم تا از دو دلی کاملا خارج بشم
MR TASH (26-01-11)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alir3za برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد گرامی توضیحات خوبی دادن ولی چون در پرایوت دستور فرموده بودید نظرم را عرض میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز من در پیشنهاد سیستم حدود نصف بودجه کیس را به گرافیک اختصاص میدم چون در بازی بیشترین تاثیر را این قطعه داره
اگر بر روی اینتل و گیگابایت تاکید دارید پیشنهاد میکنم قطعات را به این نحو تغییر بدین
Mainboard: Gigabyte H55m - S2 ~120
Cpu: Intel Core i 3 - 540 ~140
Ram: Elixir dual 2x2GB 1333 ~50
LCD: Samsung p20500 200
Power: Green 530A-EU ~70
VGA: Evga Geforce GTX 460 1gb ~240
این قطعات از نظر قیمت با قطعات انتخابی شما تقریبا برابرند ولی در بازی پرفورمنس بالاتری خواهند داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وضوح در مانیتورها ارتباط مستقیم با lcd یا led بودن ندارد و حتما یک مونیتور led وضوح و کیفیت تصویر بالاتری ندارد
led معمولا شتاب نور بالاتری داره که بیشتر برای تلویزیون مناسبه که از فاصله دور استفاده میشه
برای مونیتور که از فاصله 1-2 متری استفاده میشه شما ناچارا مجبور میشین نور مونیتور را کم کنید که فقط هزینه بیهوده بابت led انجام دادین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Alir3za (25-01-11), mehrdad_ab (25-01-11), mohamad70 (25-01-11), MR TASH (26-01-11)
|
|
ببینید گرامی شما میفرمائید کیفیت بردهای گیگا بالاتره و بنده به عنوان شخصی که اکثرا ازراک معرفی میکنم میخوام با اجازتون این صحبت شما را رد کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alir3za برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یک برد GA-P55-UD3L معرفی فرمودید که این برده و حدود 170 تومن قیمت داره
1216..jpg
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3167#sp
با همین حدود بودجه شما میتونید این مادربرد ازراک را از بازار تهیه کنید
P55%20Extreme4(m)..jpg
http://www.asrock.com/mb/overview.as...P55%20Extreme4
برد ازراک به دلیل استفاده از مدار تغذیه با تعداد فاز بیشتر ، سوکت 8 پین تغذیه ، خنک کننده ماوسفت حداقل 2 برابر مدل گیگابایت عمر میکنه
از نظر امکانات هم که برد گیگابایت در مقابل این برد در حد اشایر هم نیست ( sata3 - usb3 - sli / crossfire 8x8x -debuger - esata و ..... )
گیگا
1217..jpg
ازراک
P55%20Extreme4(m)..jpg
اگر بنده بخوام به این دو برد نمره بدم به ازراک نمره 80 و به گیگابایت نمره 40 میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Alir3za (25-01-11), bert (13-02-11), D J V A H I D (25-01-11), mehrdad_ab (25-01-11), mohamad70 (25-01-11), MR TASH (26-01-11)
کاربر شهرسختافزار
نیما جان واقعا از کمکت ممنونم
و از توضیحاتت
آره کاملا منطقی هستش که مادربورد و رم با قیمت کمتر تهیه کنم و بجای اون gtx460 که زمین و زمان تعریفشو میکنن بخرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین کارو خواهم کرد هم از شما و هم از محمد کمال تشکر رو دارم
کاربر شهرسختافزار
ولي فكر كنم GTX 460 بيشتر از 240 تومن باشه! اينطور نيست؟
MR TASH (26-01-11)
فعلا خودم حراج کردم دارم 225 تومن میفروشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ;218185
MR TASH (26-01-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks