بین دو گزینه زیر شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ بی زحمت علت رو هم بگید.
کارم طراحی وب سایت و برنامه نویسی هستش ، کارهای طراحی گرافیکی هم می کنم، این سیستم رو برای گیم هم میخوام ، از اوورکلاک هم بدم نمی یاد و بعضی اوقات یه کارایی می کنیم .
A:
CPU : INTEL CORE I5 4570
MAIN : MSI Z87-G41 PC Mate LGA1150 Z87
VGA :Sapphire7770 1GHZ GDDR5
B:
CPU : AMD 8320
MAIN : MSI 990FXA-GD65
VGA :Sapphire7770 1GHZ GDDR5
ممنون از راهنماییتون
|
به نظرمن سوكت 1150 آينده نگرتره
عزیز با این review که گذاشتم فکر نکنم جای سوالی مونده باشه
i5 4570 خیلی بهتره هست
ممنون از review ها .... گر 8320 رو اوورکلاک کنی عملکردش بهتر از 4570 نمیشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alksdj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم عزیز انجام وظیفه بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h.37 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من اگر قرار بر اورکلاک باشه باز هم 4570 بهتر خواهد بود
|
من تو اين هفته چندتا 1150 4670 بستم انصافاً سرعت فوق العادست و ويندوز 7 رو با 8Gb ram 20 ديقه نصب كردم
حتی اگر در بنچمارک ها amd بهتر عمل کنه (که اینطور نیست) باز هم به دلیل قیمتهای بالای سی پی یوهای amd در ایران چندان خریدشون به صرفه نیست.
چون در سایت های خارجی، سی پی یوهای دو شرکت که در یک رده قیمتی هستند رو با هم مقایسه می کنند. مثلا 200 دلار باشند هر دو. ولی وقتی می رید برای خرید اینتل 550 تومن قیمت داره ولی amd 800 تومن!!!
خودتون می تونید قیمتاشون رو از سایتای newegg و amazon دربیارید و با بازار تهران مقایسه کنید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks