ممنون از نظرت دوست عزیز ولی مغازه دار خیلی بیشتر خواسته
کاربر شهرسختافزار
ممنون از نظرت دوست عزیز ولی مغازه دار خیلی بیشتر خواسته
آخرین ویرایش توسط payammu در تاریخ 28-03-14 انجام شده است
D J V A H I D (28-03-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مقازش کجاس بگو ما هم قطعاتمونو به ایشون بفروشیم از این پسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط payammu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما منتظر منتقم فـــــاطمــــه هستیم.التماس دعا
کاربر شهرسختافزار
منصفانه بخوای در نظر بگیری 30 درصد افت قیمت داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن شما اگه رم تیم 4 گیگ داری بنده 50 هزار بر میدارمش نوش ام خودت بگردی دو رو برای 100 هزار تومن میشه.
اینم لینک پاور میهن مارکت - قيمت فروش پاور Power ( منبع تغذیه ) - گرین Green GP535A
زحمت بقه رو هم با خودت.
هارد اکسترنالو دادم رفت امروز .
آخرین ویرایش توسط payammu در تاریخ 28-03-14 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
منصفانه بخوای در نظر بگیری 30 درصد افت قیمت دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mmmmmm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن شما اگه رم تیم 4 گیگ داری بنده 50 هزار بر میدارمش نوش ام خودت بگردی دو رو برای 100 هزار تومن میشه.
اینم لینک پاور میهن مارکت - قيمت فروش پاور Power ( منبع تغذیه ) - گرین Green GP535A
زحمت بقه رو هم با خودت.
کاربر شهرسختافزار
iهمه چی که 30 % افت ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط payammu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا سی پی یو تا 10%
رم تا 15 %
هارد تا 30 %
گرافیک تا 40%
پاور تا 60%!!!!!!!
پرینتر تا 80%%%%%%%%%%!!!!!
و نکته ای که تاثیر گزاره در قیمت 1 گارانتی 2 - تعمیررات3 -مدت استفاده 4-کمیاب بودن در بازار وفاکتورای دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ا
کسی هم نخاسته سیستمتو بخره که اینجا شما که مشالا خودت یه پا متخصصی لینک میدی پس چه احتیاجی برای مشورت با دیگران داری -چه یه تومن بفروشی چه یه ملیارد به کسی چیزی نمیماسه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mmmmmm در تاریخ 29-03-14 انجام شده است
ما منتظر منتقم فـــــاطمــــه هستیم.التماس دعا
کاربر شهرسختافزار
استفاده کردیم من نمیدونستم چی چقدر افت قیمت داره.
ولی کسی هم نخواست زوری سیستم بفروشه.
بازم ممنونم که وقت گذاشتید و نظر دادید.
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام بچه ها میخاستم ی قیمت به من بدید برا این سیستم
MB Gigabyte GA-945PL-S3
CPU: Intel Celeron (R) D347
Ram: 2g Kingstone
VGA: NVIDIA Geforce 6200 LE
Power: 600w
Card tv&Capture Snazio, Modem Dial-UP
MB Gigabyte GA-945PL-S3 45برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadsohealeezadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU: Intel Celeron (R) D347 12
Ram: 2g Kingstone 22
VGA: NVIDIA Geforce 6200 LE
Power: 600w 9
Card tv&Capture Snazio, Modem Dial-UP10
من نظرم رو گفتم . مطمئن هستم بیشتر بر ندارن کمتر بر میدارن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط payammu برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks