سلام
عرف بازار برای هزینه اسمبل و گارانتی سیستم چقدره؟
سلام
عرف بازار برای هزینه اسمبل و گارانتی سیستم چقدره؟
|
گارانتی چطور؟ چند درصد سیستم؟
*MoJtAbA* (08-05-14), life24 (29-06-18), Reza Eshraghi (09-05-14), Rezasam1 (09-05-14)
گارانتی 1 ساله ی کل سیستم، کاملاً به صورت دلخواه هست! اکثر فروشنده ها در بازار پس از اسمبل، یکسال سیستم رو گارانتی خودشون می کنن.
اما قانونی در این حوزه وجود نداره!
به عنوان مثال بنده چنین کاری نمی کنم. سیستم پس از اسمبل نهایتاً 48 ساعت مهلت تست داره. اما یکسال گارانتی نمی کنیم.
|
در مورد گارانتی کلی سیستم کاملاً با آقا امید موافقم و معتقدم بعضی از فروشنده هایی که معمولاً این کار رو می کنند به اسم گارانتی دارند سود بیشتری رو کسب می کنند علاوه بر سود عرف خودشون و هیچ معنی هم نداره ! چون هر قطعه ای خودش گارانتی داره و با مراجعه به گارانتی اگه مشمول تعویض بشه تعویض می کنند . ( بگذریم از انواع بهانه گیری هایی که گارانتی کننده ها میارند برای تعویض )
و در مورد قیمت اسمبل حسام جان من اگه یادت باشه قبلاً هم توضیح دادم توی انجمن همسایه که نرخ مصوب وجود داره اما بسیار غیر منطقی هست و به سود گزاف بعضی فروشنده ها کمک می کنه !
طبق تعرفه سازمان نصر سال 92 :
Untitled.jpg
بند زیرش هم خودتون بخونید !
اگه قطعات رو خود مشتری بیاره حداکثر هزینه اسمبل 35400 تومن میشه !!
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 09-05-14 انجام شده است
من کار با فروشنده ها ندارم اما بلاخره کسی که چند سال از عمرش رو گذشته و تجربیاتش رو هنگام مونتاژ عیب یابی و ... میزاره وسط. نمی تونه 10 تومن بگیره!!
والا کارگر و آبدارچی دارن این روزها بیشتر میگیرن. من منظور فروشنده ها نیستا. افرادی هست که کار فنی انجام میدن. از نصب و اسمبل تا کارهای تخصصی تر مثل برنامه نویسی و ... .
الان برید قصابی ببنید روی یک کیلو گوشت چقدر میخوره؟ مغازه دار سرکوچه هر جنس حداقل 25 درصد سود داره براش.
*MoJtAbA* (09-05-14), ARMIN ABISHI (18-12-14), Hessam II (09-05-14), life24 (09-05-14)
10 تومن واقعا خجالت آوره من خودم مود بكنم سيستم زير35 نمي گيرم ارزش نداره اصلاًً -اين كار كاره تخصصي هست بچه بازي نيست كه
اگر بنا به این پول هاست . آدم بره یک تاکسی بگیره 2 تا چرخ بزنه چند برابر این در میاره.
در همه قشر و صنف ها الان از نرخ مصوب هم بیشتر میگیرند.
شما ببنید یک کلاس خصوصی بچه راهنمایی یا دبیرستان چند هزار تومن هست؟ به ازا یک ساعت کلاس.
آرایشگاه چقدر بیشتر از نرخ مصوب میگیره؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks