سلام .
آقا اطلاعات سخت افزاری بنده در اون حد نیست که بخوام با کسی کل کل و بحث کنم . فقط نظر خنودم رو میگم .
MB : asus striker II extreme ( 790 i ultra ) or rampage extreme (x48
CPU : intel Q6600 or Q9300
VGA : XFX 260 GTX or sapphire 4870 x2 or 2 * 4870 البته این که اولا آیا میشه گرافیک ati رو روی چیپ های nvidia استفاده کرد یا نه دوستان باید نظر بدن . ولی بنده شنیدم گرافیک های ati روی چیپ های nvidia جواب گو نیست و در این حین گرافیک های nvidia هم روی چیپ های اینتل خوب جواب نمیدن . لطفا اگه حرفم غلطه بگید تا از اشتباه در بیام . ضمنا این که 4870 * 2 بهتره یا 4780x2 دوستان باید نظر بدن . ولی بنده باشم ترجیح میدم از crossfire استفاده کنم .
power : green 1030 w or 1230 w اگر سیم های 1030 اوپشنال باشه 1030 رو ترجیح میدم . ولی راجع به 1230 مطمئنم که اوپشناله .
h.d.d : W D 2*500 GB or 1 T اگر 2 تا 500 بگیری میتونی از raid هم استفاده کنی .
cooling : water cooling بهتره که در این باره توی انجمن کولینگ بیای و بحث کنیم . ولی در هر صورت هر دوی مادر برد هایی که معرفی کردم چیپستشون واتر بلاک داره .
dvd-rw : tsst corp ( samsumg ) 24x sata internal + tsst corp ( samsung ) external lightsrcibe
با اون دوستمون شدیدا موافقم که اول مادربرد و cpu و VGA رو مد نظر بگیر بعد بقیه قطعات رو هم جور کن . در واقع خرج اصلی رو برای پرفرم بودن این سه قطعه بزار و در کنار بقیه رو با این ها مچ کن .
یه چیز دیگه رو هم بگم . برای مانیتور هم خوب هزینه کن . یعنی 19 یه چیز معمولیه . ولی میتونی با حدود 300 تومن از پولت یه 22 اینچ سامسونگ بخری تا بتونی از قابلیت گرافیکت لذت ببری . نه مثل من مجبورت کنن با وجود گرافیک 8800 با مانیتور 17 اینچ crt کار کنم . یعنی یه جوری وسایل خروجی مثل مانیتور و اسپیکر رو انتخاب کن که از قابلیت هایی گرافیک و کارت صدای سیستمت استفاده کنی .( البته فکر کنم بین این 2 تا فقط strhker II extreme باشه که کارت صداش آنبرد نیست )
امید وارم موفق باشی .
فعلا

Bookmarks