آخه چرا ميخواي اينقدر پول pc بدي؟نميخواي كه سرور درست كني؟بازم نظر خودته.
کاربر شهرسختافزار
آخه چرا ميخواي اينقدر پول pc بدي؟نميخواي كه سرور درست كني؟بازم نظر خودته.
h_usefi (15-10-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
بابا 2.5 چیزی نیست برای سیستم امروزی شما چرا طرف می خواد یه سیستم ببنده انقدر می گین کار اشتباهی می کنه الان یه اسپیکر که بشه صداشو گوش کرد از 150 به بالا شروع می شه الان قبلا سیستم های مطرح شده در تاپیک های مشترک قیمت سیستم به 50 میلیون هم رسید لطف کنید تاپیک رو منحرف نکنید و تاپیک لطفا پاک سازی بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
h_usefi (15-10-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نکنم روش خوبی باشه واس بحث کردن تو یه تالار که بگیم کسی چیزی نگه و نظرش رو اعلام نکنه...به هر حال هر کسی عقیده ای داره و باید بگه شاید شما می گی 2 تومن کمه و با معیارای خودت می سنجی یکیم پیا می شه می گه واس پچی انقدر پول بدی...
من به شخصه نظر شخصی خودم اینه که 2.5 واس یه PC می تونه خیلی عالی باشه و شاید هم یه جورایی زیاد...باید به کار طرف هم نگاه کرد به قول شما یه اسپیکر فلان قدر اگه طرف پی سی می خواد آهنگ و نمی دونم فیلم و ...استفاده کنه آره بیاد این چیزایی که شاید تو کیفیت یه پی سی اهمیت نداشته باشه رو بخره...بیاد نمی دونم موس بخره 150 تا کیبورد بخره 100 تا و از این جور کارا که نمی شه گفت طرف اومد کامپوتر جمع کرد!!!!!اصولاً نیاز تعریف می کنه کی چقدر خرج کنه...شاید نیاز ایشون رو بشه با کمتر از این بحثا هم جمع کرد و بقیش بشه خرج بی خود...!
فکر کنم بذاریم هر کی نظر خودش رو اعلام کنه بهتره....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
باز هم نظر من اینه که از این 2.5 تا می تونی اول رو مین و بعد گرافیک و بعد سی پی یو و پاور خرج کن و هر چی آس پیدا می کنی بخر...بقیش با کم هم می شه چیز خوب گرفت...2.5 واس یه سیستم کم نیست...(مانیتور خوب هم مؤثر مسلماً)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks