بابی فیشر (23-07-13)
کاربر شهرسختافزار
با سلام.
دوستان عزیز من سیستمی میخوام برای :
کار با نرم افزار Adobe Flash (بیشتر در زمینه هایی غیر از انیمیشن سازی) ، Adobe Dreamweaver و Adobe PhotoShop به صورت حرفه ایی.
برنامه نویسی با Visual Studio
و از اونجا که دانشجوی معماری هستم کار با برنامه های معماری مثل Autocad و 3dsmax در حد متوسط، نه در حد پدیده شاندیز!!
بازی هم نهایت یه فیفا میزنیم به بدن!
فیلم هم Full Hd میبینم!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند که چه سیستمی پیشنهاد میشه. در واقع فقط(مادربرد ، رم ، پردازنده ، گرافیک )
چون از قیمت قطعات خبر ندارم و بودجه هم در حال تغییره! دیگه سقف بودجه اعلام نمیکنم!
و اینکه بین پردازنده Intel و Amd من بدجوری گیر کردم! هر کسی یه چیزی میگه...
با تشکر
آخرین ویرایش توسط miladsokout در تاریخ 28-06-13 انجام شده است
بابی فیشر (23-07-13)
|
|
میلاد جان من خودم amd fan هستم ولی برای کار شما بهتره پردازنده اینتل و گرافیک nvidia باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladsokout برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر فیلم fullhd میبینید حتما مانیتور شما هم همین رزولیشن را داره پس گرافیک کارتتون برای بازی باید جوندار باشه
من باشم مادربرد را z68 یا p67 بر میدارم که قیمتش حدود 300 تومن است ( در این خصوص اگر توضیح خواستید بفرمائید )
سرعت و برند رم در پرفورمنس چندان تاثیری ندارد پس 2 تیغه رم 4 گیگ ارزان قیمت تهیه کنید ( رمهای موجود در بازار اکثرا خوب هستند )
اگر بودجتون میرسه گرافیک 560gtx حدود 650 تومن قیمت داره که البته برای بازی فیفا زیاده ولی چون پکیجهای ادوبی از شتاب دهنده گرافیکی استفاده میکنند در کارهای گرافیکی به دردتون میخوره
پردازنده هم 3770k حدود 1120 قیمت داره باز اگر میخواهید کمتر هزینه کنید 3570k به قیمت حدود 740 تهیه کنید
باز اگر از این کانفیگ خوشتون نمیاد بفرمائید تا تغییرش بدم
پینوشت : مشخصات پاورتون را بفرمائید
life24 (29-06-13), miladsokout (29-06-13), STUXNET (29-06-13), بابی فیشر (23-07-13)
کاربر شهرسختافزار
نیما جان آقا چیپست z68 و p67، سی پی یو ای رو که فرمودی ساپرت نمی کنن ... چیپست هایی که گفتی واسه Intel Core نسل ۲ هستم (Sandy Bridge) و CPU ای که پیشنهاد دادی نسل سوم یا Ivy Bridge ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا" از توضیحاتی که آقا میلاد دادن معلومه که کار اورکلاکینگ ندارند پس پردازنده سری K خریدن براشون پول هدر کردنه ...
miladsokout (29-06-13), nima_hl (29-06-13)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miladsokout برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میلاد جان، سیستمی که شما نیاز داری Mid-range و معمولی رو به بالا هست ...
بنده پیشنهاد مادربرد با چیپ H77 رو میدم ( واسه این چیپ Asus P8H77-V و P8H77-V-LE یکی از بهترین انتخاب ها هستن).
سی پی یو رو هم Core i5 3470 یا Core i5 3570 خیلی خوب جواب میده برای کار هایی که گفتی (شاید زیادیش هم باشه).
رم رو هر برندی می خوای بگیر (همون طور که آقا نیما گفت عموما" کیفت های خوبی دارند) فقط سعی کن که رم 1600 بگیری و حتما Dual Channel باشه، پیشنهاد میشه دو رم ۲گیگ یا دو رم ۴ گیگ (بسته به بودجت) بگیر.
سیستمی که پیشنهاد دادم (اگر گرافیک رو طبق پیشنهاد نیما جان 560 gtx بگیری) یه پاور 530W تا 550W میخواد.
قیمت این قطعات هم (بجز گرافیک) حدود یک میلیون و سی صد تا یک و شیشصد هست ...
آخرین ویرایش توسط RasoolsysteM در تاریخ 29-06-13 انجام شده است
miladsokout (29-06-13), nima_hl (29-06-13)
سری چیپهای قدیمی با جدید از نظر ساختاری (و پرفومنسی ) تفاوت عمده ای ندارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RasoolsysteM برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تا بحال تعداد زیادی سیستم با این کانفیگ به دوستان تقدیم کردم و هیچ مشکلی وجود نداره
http://www.asrock.com/mb/Intel/P67%20Pro/?cat=CPU
http://www.asrock.com/mb/Intel/Z68%2...0Gen3/?cat=CPU
life24 (29-06-13), miladsokout (29-06-13)
کاربر شهرسختافزار
نیما جون اگر تفاوت نداشت که خوب اینتل مرض نداشت آپدیت کنه ... یکی از فاهش ترین تغییر ها بین چیپست های Sandy Bridge و Ivy Bridge پهنای باند استاندارد رم هاست که از 1333 به 1600 رسیده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استاد این کار صحیح نیست از نظر تکنیکی ...
همین نکته که فقط Asrock این ایده رو داره که تو ساپرت لیست مادربرد هاش با چیپ های قدیمی و سوکت ثابت، سی پی یو های جدید با همون سوکت هم لیست کنه می تونه گواهی بر اشتباه بودن این عمل باشه ...
|
|
کاربر شهرسختافزار
نیما جون اگر تفاوت نداشت که خوب اینتل مرض نداشت آپدیت کنه ... یکی از فاهش ترین تغییر ها بین چیپست های Sandy Bridge و Ivy Bridge پهنای باند استاندارد رم هاست که از 1333 به 1600 رسیده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
استاد این کار صحیح نیست از نظر تکنیکی ...
همین نکته که فقط Asrock این ایده رو داره که تو ساپرت لیست مادربرد هاش با چیپ های قدیمی و سوکت ثابت، سی پی یو های جدید با همون سوکت هم لیست کنه می تونه گواهی بر اشتباه بودن این عمل باشه ...
miladsokout (29-06-13)
کاربر شهرسختافزار
واقعا ممنون که وقت گذاشتید.
mainboard رو گفتم یکم مدلش بالا باشه چند سال دیگه خواست رمش رو افزایش بده یا گرافیکش رو تغییر بده تو دردسر نیوفته.
هاردم قیمتش رو نوشته بود SEAGATE HARD 2,200,000.
این لیست قیمت هم مال پنجشنبه بود اینجایی که ازش لیستو گرفتم یکی از ارزون ترین جاهای شیراز هست.حالا امروز شاید قیمتش تغییر کرده باشه.
درکل این قطعات مشکلی باهم بهم نمیزنند؟
CPUنزدیک به این قیمت بهتر چیزی هم هست؟
بازم ممنون.
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز تشکر ویژه .... واقعا ممنون که وقت گذاشتید .... خیلی خیلی ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (29-06-13)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اگه میشه این قسمت و توضیح بدید....تا جایی که متوجه شدم شما نوع چیپ ست و گفتین..فکر کنم مادربرد Asus !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه با پردازنده اینتل مادربرد گیگا بهتره با ایسوز؟!
و یه چیز دیگه اینکه توی انتخاب گرافیک ، انتخاب nvidia یا Amd با نوع پردازنده Intel یا Amd ارتباط داره؟؟!
با تشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks