برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoJJaT_007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از چه لحاظ قوی هست ؟
واسه چه کاری؟
سلام
به نظر شما این سیستمی که دارم قوی هست؟ بهش از 10 نمره ، نمره بدید.
در ضمن ضعف هر کدومو هم بگید.
Main Board : Gigabyte 910/915
Cpu: Intel Pentium 4 Cpu 3.6 GHZ
Vga: Biostar Geforce 8600 GT 512 MB
Ram: 2 X Kingston 512 MB
Cpu : Intel 3.06 GHZ HT ( Soon Up To Q6600or E8400 )
Main : Gigabyte EP31-DS3L
Power : Green 433W (Real)
VGA : Geforce 8600 GT 512 MB
RAM : 2X KINGSTON 1 GB DDR II (Dual Chanel)
H.D.D : Samsung 250 GB SATA II
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoJJaT_007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از چه لحاظ قوی هست ؟
واسه چه کاری؟
عضو VIP شهرسختافزار
حجت جان تو خودت هم خوبی کاکو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید >>> من به این سیستم نمره 4 میدم.این یه سیستم متوسط رو به پائینه...البته از نظر من... ولی کار رو راه میندازه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من برای بازی میخوام.
میشه بگیش چیش ضعیف هست که نمره 4 دادی؟! مادربوردشو قبول دارم قدیمیه ولی دیگه رم و گرافیکش...
کاربر شهرسختافزار
این سیستم برای بازی پیشنهاد نمیشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HoJJaT_007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط تنها چیزی که تو این سیستم میشه راجع به اون حرف زد کارت گرافیکش هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تازه اونم تعریفی نداره ولی میشه نمره داد بهش ! چون بغیه قطعات سیستمت اصلا نمیشه بهش نمره دادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (14-06-08)
رم یه گیگ مگه چشه؟! کمه؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
حجت عزیز من به شما پیشنهاد میکنم اول این برنامه را دریافت کنید و بعد از نصب و گرفتن تست، نتایج بدست آمده را با نتایجی که در این تاپیک دوستان گرفتن مقایسه کنین بعد خودتون قصاوت کنین!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
D J V A H I D (14-06-08), Overclocker (15-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks