ومانخواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMiN_R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم با هم مچ هست و برای Ultra Setting هم جواب میده ولی اگه می خواین بازی هاتونو روی رزولوشن 1080p اجرا کنین (با نهایت تنظیمات گرافیکی) احتمالا حدود 2 سال دیگه مجبور میشین کارت گرافیکتونو عوض کنین!البته GTX 780 بعد از GTX Titan قوی ترین کارت موجود هست(با اختلاف کمی) ولی سرعت رشد گرافیکی بازی ها به قدری بالاست که کلا روی هیچ کارتی نمیشه بیشتر از 2 سال حساب کرد(البته با انتظاراتی که شما دارین)
شما اگه از اون دوستان خرپول هستین که بعدا هم می تونین کلی پول خرج سیستمتون کنین همین کانفیگی که خودتون انتخاب کردین عالیه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگه می خواین پولتونو مدیریت کنین و اقتصادی فکر کنین بهتره کمتر خرج کنین تا در آینده بتونین سیستمتونو ارتقا بدین. کلا این نوع آینده نگری هنگاه خرید سیستم درست نیست که کلی پول خرج کنین به این امید که تا مدت ها نیاز به ارتقای سیستم نداشته باشین چون در آینده قطعات قوی تر از قطعات روز با قیمتی کمتر یا مساوی قیمت قطعات روز عرضه میشن پس به جای خرید یه سیستم خیلی قوی و گرون بهتره یه سیستم ارزون تر خرید و باقی مانده ی پولو پس انداز کرد تا در آینده از پس اندازتون بتونین برای ارتقای سیستم استفاده کنین.(معمولا این روش اقتصادی تر هست مگر این که قیمت دلار یهویی کلی تغییر کنه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
من جای شما بودم به جای GTX 780 یه کارت GTX 770 می خریدم و 1 تومان صرفه جویی می کردم. از طرفی i7 4770k با 4770 i7 فرقی نداره جز این که قابلیت اورکلاک شدن داره و گرون تر هست اگه نمی خواین اورکلاکش کنین می تونین از 4770 i7 استفاده کنین که ارزون تره و تقریبا همون Performance رو داره.(بازی ها بیشتر به کارت گرافیک متکی هستن تا پردازنده به همین دلیل الان برای اجرا کردن گرافیکی ترین بازی های موجود با نهایت تنظیمات گرافیکی و رزولوشن 1080p یه Core i5 کافی هست و Core i7 4770 مطمئننا تا 4 سال دیگه کافی خوهد بود)

Bookmarks