برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست میگید الان این قیمت نیست من قیمت ها رو ذهنی زدم شاید بعضیش گرونتر بعضی ارزان تر باشه اما توی کل سیستم نباید اختلاف بیشتر از 10 - 15 تومان با بازار باشه این CPU هم الان چون توی بازار کمتر شده قیمتش بالا تره اما 57 تومان میشه پیدا کرد 61 تومان یه کم گرون گفتن .
در مورد مادر بردی هم که من معرفی کردم تا باس 800 ساپورت میکنه من هم رم باس 800 پیشنهاد دادم .
اما در جواب اقا یا خانوم چت راجع به این که با AMD زیاد خوب نیستید خوب نظر شماست نظر تون هم محترم اما توی CPU های زیر 70 -80 تومان معمولا AMD بهتره اما این دیگه نظر فقط من که تعصب خاصی دارم روی AMD نیست تقریبا توی چنتا سایت و نشریه معتبر هم بار های این رو خوندم و دیدم. به هر حال این نظر من بود بقیه دوستان سیستم اینتل پیشنهاد می دند نظر من برای بازی این بود کارت 4850 برای یه سیستم بازی تا 500 تومان فکر کنم انتخاب خوبی من فکر کنم برای بازی باید از cpu , و مادر برد کم کرد و به کارت گرافیک اضافه کرد چیزی که تو سیستم پیشنهادی من لحاظ شده بود .

Bookmarks