cat5 کراس تو پست قبل گفتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cat5 کراس تو پست قبل گفتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین کراس کت پنج پشتیبانی می کنه از این مودم ؟
ممنون میشم
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پست قبل من چی نوشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Ok خوندم
کاربر شهرسختافزار
MB: MSI H110M Pro VD Plus: 240
CPU: Intel Core i3-6098P: 400
RAM: GSkill Ripjaws V 2×4GB=8GB DDR4 2133MHz CL15 Red: 210
VGA: Asus Strix GTX 960 OC Gaming DCII 2GB: 750
HDD: Seagate Barracuda 1TB: 160
Power: Deepcool DE480W: 110
—------------------—
1 م و 800 هزار تومان!
ویرایش توسط مدیریت
Mamahy (23-09-16)
فکر نمی کنم 960رو به قیمت 750 گیر بیارم.
اشتباه نشده ؟
سلام خدمت مهندس امید.
از شهرمون سیستمم رو خریدم.
فقط اینکه طرف 950 نداشت و هزار بار قسم خورد که فلان کارت بده و فلان خوبه واین مشتری هاش زیاده و غیره که من بر اساس حرفش 730 بر داشتم اخه زیاد گیم نمی زدم و این که اخر ها هم فکر کردم که اتو کد اینا بدردم می خوره زیاد گرافیک بر ندارم.
یه چند تا سوال داشتم لطفا پاسخ بده
1-کیس اورامان بر داشتم با مادر برد giga s2ph ddr4 لطفا 2 تا فن کیس ارزون و خوب معرفی کن.
2- ویندوز 7 زدم گفتم یه ویندوز خوب معرفی کنی برای بازی های 5 و 6 سال پیش و اتو کد و... که سیستمم رو خوب بکشه حتما هم بگو پرو باشه یا بیسیک و یاچی
3-درایور انودیا 373 هست هنوز نزدم و مال 352 ایا اپدین کنم بد میشه یا خوب چون گفتن اپدیت و اینا خوب نیست.
4-انتی ویروس خوب هم به همراه ویندوز پیشنهادیت بگو چون من انتی ویروس خوب نمیشناسم.
ممنون اگه زود جواب بدی
730 ؟؟ بعد از 100 تا پست مشاوره 730 گرفتی ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-ارزونترین فن کیس دیپ کول هست . چندین نوع دارد ببین کدومش به بودجت میخوره
2-ویندوز 8.1 نصب کن آخرین بیلدش
3-درایور ها بروز باید باشه
4- رایگان avira نصب کن
منم مجبور بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خدا دلم 950 بود
اشنا بود گفت 730 خوبه به دردت می خوره همه بردن راضین که منم مجبور شدم بخرم
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks