یک سیستم کامل برای گیم، بودجه حدود 1.200.000 تومان. مانیتور فول اچ دی باشه. هارد یک ترابایت.
پیشنهاد اساتید و دوستان چی هست؟
یک سیستم کامل برای گیم، بودجه حدود 1.200.000 تومان. مانیتور فول اچ دی باشه. هارد یک ترابایت.
پیشنهاد اساتید و دوستان چی هست؟
|
|
وضعیت مانیتور در بازار خوب نیست ظاهرا مانیتور با رزولیشن خوب و زمان تاخیر مناسب یکی دو مدل در بازار بیشتر نیست که قیمتی حدود 270 تومن دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته 2241 lG که روش نوشته super led با رزولیشن fullHD به قیمت حدود 200 تومن ( گارانتی شرکتی ) در بازار هست ولی به دلیل دارا نیودن Dvi و Hdmi بنظرم زیاد جالب نیست
مابقی قطعات را هم یه همچین حدودی پیشنهاد میکنم
asrock p67 pro3 ~180
i5 2300 ~ 220
gainward 560 ~ 240
2*2 elixir 1333 ~ 44
power tonb 600 ~80
case green wee ~30
dvd lite on ~25
hdd segate 1tb ~ 70
mon ~270
ENASAP (30-07-11), mehrdad_ab (30-07-11), top1tip (30-07-11)
ضمن تشکر، با راهنمایی شما دوستان و با توجه به موجودی بازار در شهر ما، سیستم زیر رو تهیه کردم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MB ASRock P67 Pro3
VGA Gainward GTX 560 1GB GDDR5
CPU Intel® Core™ i5-2400 LGA1155
RAM ADATA 4GB DDR1333
HDD Seagate 1TB SATA
DVD RW LG SATA
Power Green GP585B
Case Green Magnum 2
Monitor LCD LG W2261VP
فقط به یه مشکل برخوردم که امیدوارم با راهنمایی شما دوستان حل بشه
بعد از نصب ویندوز 7 و درایورها وقتی System rating رو اجرا می کنم کنار ساعت ویندوز پیغام زیر میاد:
Display driver stopped responding and has recoveredو بعدش هم هنگ می کرد که با آپدیت کردن بایوس مادربرد هنگ کردنش درست شد ولی مشکل بالا هنوز وجود داره و هم امتیاز گرافیک را خیلی پایین می زنه!!
Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 270.48 stopped responding and has successfully recovered
Graphic : 1.0هم با ویندوز 32 بیتی امتحان کردم هم با 64 بیتی! ویندوز 7 سرویس پک 1 و بدون سرویس پک رو هم امتحان کردم. درایور کارت گرافیک رو هم از روی سی دی خودش نصب کردم و هم آخرین ورژن 275.33 رو تست کردم ولی مشکل بالا هنوز وجود داره...
Gaming Graphic: 2.0
در ضمن مدل کارت گرافیک هم این هست:
http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=662
آخرین ویرایش توسط ENASAP در تاریخ 02-08-11 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما همه تستها را انجام فرمودید بنظرم 2 حالت وجود داره
1- گرافیک کارت شما مشکل سخت افزاری داره که باید بره گارانتی ( اگر امکان داره با گرافیک دیگه تست بفرمائید تا اطمینان پیدا کنید )
2- رمهای شما مشکل داره که باعث دیوانه شدن سیستمتون میشه که با یک رم تست کنید و سرعت آن را تا پائین ترین حالت ممکن پائین بیارید
ENASAP (03-08-11), mehrdad_ab (03-08-11), Shahryar (03-08-11)
ضمن تشکر، چند تا سئوال دیگه:
1- پیشنهادتان برای کارت گرافیک GeForce GTX 560 است یا GeForce GTX 560 Ti؟ اصلا" این دو تا چه فرقی با هم دارند و Ti مخفف چیست؟
2- سی پی یو i5-2300 برای گیم، نیاز به کولر جداگانه ندارد؟ همان فن استوک خودش جواب می دهد؟ اگر نه، چه کولری پیشنهاد می کنید؟ (با فرض داشتن کیس مگنوم 2 و نصب سه عدد فن 12*12)
3- مانیتور 22 اینج فول اچ.دی که 2 میلی ثانیه باشد از نوع LED من چیزی پیدا نکردم!!! برای همین نظر خودم LG W2261VP هست. این مانیتور چطوره؟ جایگزین بهتری نداره؟
اگر مدلی که پیشنهاد دادید LG E2241V-BN است که ظاهرا" 5 میلی ثانیه باید باشه! حالا جدا از پورت هاش، برای گیم زمان پاسخ گویی 5 میلی ثانیه مشکلی ایجاد نمی کنه؟
http://www.lg.com/us/computer-produc...-E2241V-BN.jsp
عضو VIP شهرسختافزار
560ti رو بردارین که از نظر قدرت قویترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ENASAP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قصد اورکلا سنگین رو ندارین ، فن استوک پردازنده کفایت می کنه ، و تهویه کیستون هم مناسبه
مانیوتور هم به نظرم اینها بد نیستن : Lg 2253TQ و LG 2261vp اولی حدود 200 و دومی حدود 240- 230 که هر دو ریسپانس تایم 2 میلی دارن . و 22161 ورودی HDMI
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks