سلام
AMD Phenom II X6 1075T ------ 220 000 پردازنده
ASRock 880GXH/USB3 ------- 125 000 مادربرد
Corsair XMS3 4Gb KIT ------- 95 000 رم
hard 500 G --------- 45 000 هارد
DVD-RW + DVD-ROM ------- 50 000 رایتر و رام
Cass Green magnum -------- 41 000 کیس
power Green GP535A ------- 65 000 پاور
LG 21.5" - W2262TQ --------- 230 000
ADATA Nobiliy NH03 3.5" 1000Gb ------- 120 000
سیستم بالا به نظر من برای کار شما زیاد بد نیست کارت گرافیک نگفتم چون به نظرم کارت گرافیک آنبرد به راحتی جواب کارهای گرافیکی رو میده در عوض پاور رو بالا گرفتم که اگر خواستید کارن گرافیک برای بازی یا هر علت دیگه ای اضافه کنید پاور سیستم جواب گو باشه به نظرم میشد رم رو بالاتر هم گرفت اما چون قطعه ای که به راحتی میشه بعد ها هم اضافه کرد فکر کردم فعلا بیشتر از 4 گیگ لازم نباشه پردازنده هم که 6 هسته ای قطعا در آینده با نرمافزار های جدید تر قدرت خودش رو هم بیشتر نشون میده دیگه غیر از این موارد یه هارد اکسترنال هم معرفی کردم که هم به 1 میلیون برسه و شما پول الکی خرج کنید هم جدا از شوخی فکر می کنم برای کسانی که طراحی کار می کنند هم برای جابجایی نمونه کارها و هم برای ارشیو امن وکتورها و بک گراند های و فایل های دیگه ای که برای طراحی لازم معمولا هم چه از نظر حجم چه از نظر تعداد خیلی زیاد هستند بودن یه هارد اکسترنال بد نباشه به هر حال جدا از سیستم تصمیم خریدش هم با خود شماست .
در باره لب تاپ فکر نکنم با توجه به اندازه کوچیک LCD ها برای کار طراحی زیاد مناسب باشند با این حال به نظر من ایسر سری 5742 هنوز هم خیلی به صرفه هستند مثل مدل زیر با این حال اگر واقعا بخواهید با لپ تاپ کار کنید شاید بهتر سراغ مدل های 17 اینچ برید چون به نظر من کار کردن با کرول یا فتوشاپ تو یه صفحه 14 یا 15 اینچ خیلی سخته معمولا هم تسلط روی موس و کیبرد در هنگام کار در لپ تاپ ها کمتره برای من که اینطوره .
http://www.sazgar.com/fa/product/not...productid=1211
در باره فروش سیستم هم هم می تونید همینجا قطعات سیستم تون رو توی یه تاپیک در بخش فروش قطعات دست دوم به فروش بزارید هم می تونید مثلا به پاساژ ایران بردی طبقه زیر هم کف معمولا اگر خیلی قدیمی نباشه البته به قیمت پایین ازتون می خرند با اینحال اینجا اگر تاپیک بزندید شاید مناسب تر بفروشید چون حالت مزایده میشه ممکن قیمت های بالاتری هم بدهند.

Bookmarks