برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام .مشخصات سیستم من اینه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید mother boared: pascal(ecs) pt880pro ps
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید cpu: intel celeron d 3.01 Ghz
ram:2gb ddr2
vga:nvidia geforce 8400 gs 512 mb
میخوام ارتقاء بدم و یک کارت گرافیک nv gt630 2g و یک رم 2 گیگ دیگه اضافه کنم
pci-e مادر بردم 1 است و مال این کار 2 ، مشکلی پیش نمیاد؟
سی پی یو برای اجرای بازی ها کافی هست یا pentium 4 بخرم؟ تفاوت این سی پی یو با pentium 4 چه قدر است؟
4 گیگ رم برای بازی کافی هست یا نه؟
پاورم 400w هست مشکلی پیش نمیاد؟
آخرین ویرایش توسط A.A.G در تاریخ 10-02-14 انجام شده است
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه
دوست عزیز اگر قصد شما گیم هست من پیشنهاد میدم که این سیستم رو بفروشی و یک سیستم جدید بخری , حالا هرچقدر هم مدل پایین .
چون رم ddr2 و کارت گرافیک ddr3 برای گیم اصلا مناسب نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه پاور شما 400 Real باشه حداقل اینو نگه دارید ولی بقیه باید بفروشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirabbaaas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 گیگ رم میشه گفت تقریبا کافیه واسه بازی
*MoJtAbA* (11-02-14)
|
*MoJtAbA* (11-02-14)
به این سوالات جواب ندادید
pci-e مادر بردم 1 است و مال این کار 2 ، مشکلی پیش نمیاد؟
سی پی یو برای اجرای بازی ها کافی هست یا pentium 4 بخرم یا pentium D؟ تفاوت این سی پی یو ها چه قدر است؟
به نظرم pentium4 630 بگير . با فركانس 3 گيگاهرتز تقريبا كارت راه ميندازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirabbaaas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسلات pcie مشكلي ايجاد نميكنه .
*MoJtAbA* (12-02-14)
Pentium D بهتر نیست؟ آخه دو هسته است؟
کارت گرافیک GT630 برای من مناسب تره آخه بودجم نمیرسه. 2 گیگ رم ddr3 از یک گیگ رم ddr5 بهتر نیست؟
رم ddr2با ddr3 خیلی فرق داره؟ 4 گیگ مناسبه یا 6 گیگ ؟ اصلا رم 4 گیگ ddr2 هست که با یه دو گیگ کنارم هم بگذارم و اگه هست مشکل به وجود نمیاد؟
آخرین ویرایش توسط A.A.G در تاریخ 11-02-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks