درود بر شما بنده قبل از اینکه فروشنده بشم 2 سال تعمیر کار لپ تاپ و مادربرد بودم.تعویض کار نه تعمیر کار.شما که خودتون استاد ما هستی
من منکر قدرت مادربرد های High END و قدرت بی نظیرشون نمیشم اما بحث من کارکرد این مادربردها در رندر هست.اسمبل کردن یک سیستم به منظور رندرینگ هست.
دوستانی هستن که تو همین سایت بسیار بسیار علمی شما (منظورم سایت اصلی هست) که مقاله مینویسن حالا شما به من بگو اینا نویسنده اند یا مترجم.هنوز تو سایت علمی شما وقتی میخوان درباره Quadro صحبت بکنن چیز های از معماری این کارت ها مینویسن که ترجمه های هست مربوط به خانواده NVS این کارت ها
در مدار PWM که کنترل اصلی پردازنده و رو به عهده داره آی سی تنظیم ولتاژ تو این مدار وجود داره.این مدار در مادربرد های ازران قیمت از تک فاز شروع میشن و همینطور تا بالا الان یک مدار برد High end مثلا دارای 8 فاز دار مدار Pwm هست و برای هر فاز هم یک آی سی کنترل که 6 پایه هست گذاشته شده اما در مورد Z820 باید بگم 16 فاز تعبیه شده که حالا بیشتر راجعه بهش حرف میزنم
یک نکته دیگه که دانشمند های کامپیوتری ما بهش توجه نمکنن اینه که هر سیستمی باید یک توجیه اقتصادی هم داشته باشه مثلا الان یک یسیتم اینجا در خواست شده با بودجه 11 میلیون تومان برای رندر در صورتی که شما با بودجه 6 میلیون تومان یک دستگاه z420 تهیه میکنی که خلیل هم بهتر از این عمل میکنه
یک چیزی هم بگم تو سایت شما دانشمند بازی انحصاری ما هر چی تو امضامون مینویسیم مشاوره رایگان جهت تهیه سیستم های رندرینگ میان پاکش میکنن امضای ما رو
- - - Updated - - -
P2zFQ6LSXG011XXE_500.jpg
MAXIMUS VI EXTREME

Bookmarks